Hollolan seurakunnan vaalikirjeessä virhe

9.10.2018 14.44

Minun_Kirkkoni.jpg

Hollolan seurakunta on lähettänyt äänioikeutetuille jäsenilleen vaalikirjeen. Tänä syksynä mukana on tervehdyksen lisäksi ensimmäistä kertaa sekä äänestysalueen ilmaiseva lakisääteinen ilmoituskortti että epävirallinen ehdokaslistojen yhdistelmä.

Kärkölän kappeliseurakunnan valitsijayhdistyksen ehdokkaat numeroilla 46-53 ovat kyseisessä luettelossa numeroiden osalta väärässä järjestyksessä. Ehdokkaiden oikeat numerot ovat aakkosjärjestyksen mukaisesti: 46 Laine Esko, 47 Lindholm Raila, 48 Mäntylä Matti, 49 Naapuri Timo, 50 Nousjoki Santeri, 51 Ollila Ville, 52 Rauhamaa Topias, 53 Yrjönmäki Marja.

Seurakunta pahoittelee virhettä ja toivoo, että kyseisten numeroiden osalta äänestäjät tarkistaisivat ehdokkaiden oikeat numerot vielä ennen äänestystä. Äänestyspaikalla on muistutus vaalikirjeen virheestä.

Oikeat tiedot löytyvät muun muassa virallisesta ehdokaslistojen yhdistelmästä äänestyskopista ja ilmoitustauluilta, Kirkonseutu-lehdistä 2.11. ja 17.11. sekä verkosta seurakunnan sivuilta, kirkon vaalijärjestelmistä ja vaalikoneesta, kuin myös ehdokkaiden omista mainoksista.

Vaalikirjeet postitetaan viimeisillekin seurakuntalaisille viikolla 42.

Hollolan seurakunta on jaettu vaaleissa sen toimialueen kuntien mukaan Hollolan, Kuhmoisten, Kärkölän ja Padasjoen äänestysalueisiin. Ehdokkaita on kaikkiaan 86. Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on 6.-10.11. ja varsinainen vaalipäivä 18.11.2018.

Lataa virallinen ehdokaslistojen yhdistelmä tästä.