Lapsia

Toimintamme lapsille, kouluikäisille ja lapsiperheille - tervetuloa mukaan!

Avaa sivun valikko ja löydät tietoa seurakuntamme lapsille, kouluikäisille ja lapsiperheille tarjottavasta toiminnasta.

Hollolan seurakunnan varhaiskasvatuksen perustehtävänä on kasvattaa lapsia yhdessä läheisten kanssa kristilliseen uskoon ja huolehtia lapsen hengellisen elämän hoitamisesta. Kouluikäisille suunnattu toiminta jatkaa tehtävää.

Tarkempia tietoja säännöllisestä toiminnastamme voit lukea vasemmassa reunassa olevasta sivunavigaatiosta. Lisäksi muista, yksittäisistä tapahtumistamme ilmoitamme tapahtumakalenterissa.

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.

Vastuualueena kouluikäistentyö ja kerhot

varhaiskasvatuksen ohjaaja

Varhaiskasvatuksen koordinointi

Facebook:lapsi on ilo

Johtava nuorisotyönohjaaja
Pyhäkoulusihteeri-lastenohjaaja

Pyhäkoulutyö, Perhekerhotyö, Päivähoidon mentorointi, Nukketeatteri Tuikku, Facebook: lapsi on ilo

Kärkölän kappeliseurakunta
Sammalistontie 1
16600 JÄRVELÄ

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Pappi
Hollolan kantaseurakunta