Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit

Kouluikäisten työ tarjoaa kevät-, kesä- ja syyskausilla 1.-7. luokkalaisille leirejä, joissa on myös seurakunnan sanoma mukana.

Kesän 2022 kouluikäisten toimintoihin ilmoittautuminen 9.-30.4.

Mikäli kouluikäisellä on erityisen tuen tarvetta, kannattaa leirin sopivuudesta olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin. Mukaan voi ilmoittautua myös avustajan kanssa. Avustajalta emme peri osallistumismaksua.

Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Hollolan seurakunnan kouluikäisten toimintaan!

Letunpaistoa nuotiolla

Eloa

13.-15.5. Kalliopirtillä 5.-7. luokkalaisille

Ympäristömme kiehtoo ja haluamme luoda uutta ja kestävää, seurata uuden kasvua. Leirillä tutustumme luonnon ihmeisiin, opettelemme istuttamaan ja kasvattamaan kasveja, sekä perehdymme myös geokätköilyn saloihin. Leirin hinta 30€.

Kummin Kaa

14.-15.5. Parinpellossa

Vuonna 2014-2017 syntyneet lapset, nyt on luvassa taattua Parinpellon leirimeininkiä oman kummin kanssa. Tervetuloa! Leirin hinta lapselta 20€ ja kummilta 26€.

Meille aurinko paistaa -leirit

Aurinko, aurinko lettuja paistaa. Hauska on auringon lettuja maistaa varsinkin kesäleirillä. Olet varmaan huomannut, että maailmassa monta on ihmeellistä asiaa: suvi suloinen, ötökkähotellit ja makeimmat kesän letut. Tule nauttimaan loman parhaimmista päivistä, ilosta, ystävyydestä ja kesästä! Leirin hinta 25€

Parinpeltossa 2012-2014 syntyneille

• Leiri A 20.-21.6. Hinta 25€
  • Leiri B 22.-23.6. Hinta 25€

Särsjärvellä 2009-2012 syntyneille

• Leiri C 20.-22.6. Leirin hinta 30€ . Yhteiskuljetus reittiä Sovituksenkirkko-Vesikansan seurakuntakoti-Särsjärven leirikeskus.

HUOM! ilmoittaudu 30.4. mennessä mukaan.

Kesän perheleiri

5.-7.8. Parinpellossa

Vietetään mukava perheen ja muiden leiriläisten yhteinen viikonloppu viimeisimpien kesäpäivien loisteessa!

Leirin hinta: aikuinen 35€, lapset yli 4v. 30€, lapset alle 4v. 0€. Vain perheen kahdesta lapsesta peritään maksu.

HUOM! ilmoittaudu 30.4. mennessä mukaan.

Kasa kenkiä

Vesikansan alue