Päivärippikoulu

Meidän yhteinen rippikoulumatkamme on alkanut. Mahtavaa, että olet mukana päivärippikoulussa!

Ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessa sait kattavan infopaketin mukaasi. Voit ladata itsellesi Päivärippikoulun 2020 Infovihkon puuttuvan tilalle.

KORVAAVAT TEHTÄVÄT

Riparilaisten ja vanhempien tapaaminen 2.2.2020

Vanhempien ja nuorten yhteisessä tapaamisessa suunniteltiin nuorten kanssa yhdessä tulevaa lähijaksoa ja vanhempien kanssa käytiin läpi käytännön asioita niin konfirmaatioon kuin rippikouluun liittyen. Tarkempaa infoa lähitaksoon liittyen löydät Päivärippikoulun 2020 infovihkosta (ladattavissa yllä)

Sunnuntaina annoimme vanhempien täytettäväksi vanhempien terveiset lomakkeen, jonka toivomme palautuvan lähijaksolle tullessa samoin kuin nuoren korvaavan tehtävän.

Tässä sinulle KUMMIKIRJE, jonka voit tulostaa ja antaa sinua konfirmaatiossa siunaamaan tulevalle tai sinua alttarille saattavalle kummille.

Lähijaksolle tullessasi sinun tulee palauttaa oheinen turvatietolomake täytettynä ja huoltajan allekirjoituksella varustettuna.

Joulun ajan jumalanpalvelus

Joulun aikaa vietettiin 1. adenttisunnuntaista 1.12.2019 loppiaiseen 6.1.2020 asti. Mikäli et tuona aikana käynyt jumalanpalveluksessa ja toimittanut kirkkoselfietä meille, tässä on sinulle korvaava tehtävä. Palauta se Tuulalle tai Hanna-Leenalle lähijakson alkaessa.

Minä ja me - ryhmän yhteinen tapaaminen 18.12.2019

Tapasimme oppimisen, iltapalan, yhdessäolon ja hartauden äärellä 18. joulukuuta. Sinulle, joka et jostain syystä ollut paikalla tapaamisessa, on tässä korvaava tehtävä. Palauta se Tuulalle tai Hanna-Leenalle 19.1.2020 mennessä.

Tähti - esitys 24.11.

Sunnuntaina vietettiin rippikoulun ensimmäistä tapaamista Sovituksenkirkolla. Tässä korvaava tehtävä Sinulle, joka et syystä tai toisesta päässyt paikalle.

HUOM! Tehtävän palautus seuraavassa tapaamisessa keskiviikkona 18.12. Tuulalle tai Hanna-Leenalle.

Rukoushelmet

Pappi

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.

Vastuualueena kouluikäiset.