PARINPELTO 3

Meidän yhteinen rippikoulumatkamme on alkanut. HIENOA, että olet mukana Parinpelto 3 riparilla!

Talven ja kevään aikana tutustumme omaan ryhmäämme ja seurakunnan toimintaan.

1.Joulun ajan jumalanpalvelus 6.1 mennessä!

Muista lähettää selfie Satulle tai Päiville!

Vaihtoehdot Hollolan seurakunnan joulun ajan jumalanpalveluksista ja linkin facebook -sivulle löydät täältä

2. Tähti-esitys teams 24.1. klo 13.

Ollin lauluja ja Kiisin tarinoita siitä, miten löytää uskoa ja rohkeutta oman elämän kujille ja poluille, itsetunnon rakentamiseen.

3. LÄHIPÄIVÄ 21.2. klo 13-14 ja 14-15 teams

Opitaan mitä oikein on DIAKONIA ja tullaan tutuksi!

4. Pääsiäisen ajan jumalanpalvelus, lähtetä selfie viimeistään 5.4 - tarkkaile sähköpostia ohjeiden suhteen!

5. Nuoret ja huoltajat yhdessä 24.5.2021 klo 17 - toivottavasti päästään näkemään LIVENÄ

Kevään viimeinen yhteinen tapaaminen ennen kesän leirijaksoa.

Seuraa nuoren seurakunnan toimintaa IG tileillä

hollolansrknuoret

karkolansrknuoret

kuhpadsrknuoret

ih.q.me

Pappi

Hallintopastori

Tehtäviini kuuluvat papiston tiimivastaavana toimiminen ja lähiesihenkilötyö sekä ympäristötyö (Hollolan seurakunnan ympäristövastaavana), teologiharjoittelijoiden ohjaaminen ja erilaiset ajankohtaiset kehittämisprojektit.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät, kamalat mutsit - vertaisryhmät. Rippikoulutyö. Hämeenkosken alue. Instagram: hollolansrknuoret, kuhpadsrknuoret, karkolansrknuoret, ih.q.me