PARINPELTO 4

Meidän yhteinen rippikoulumatkamme on alkanut. Mahtavaa, että olet mukana Parinpelto 4 riparilla!

Ensimmäisessä yhteisessä etätapaamisessa ke 9.12. sait kattavan infopaketin riparin ennakkojaksosta. Voit ladata itsellesi Infovihkon 2021 PP4 sähköisessä muodossa tästä. Lähetämme sinulle tietopaketin myös paperiversiona postitse.

Huomioithan että muutokset ovat mahdollisia mikäli poikkeusolot niin vaativat! Jos emme voi kasvotusten kokoontua, tapaamiset siirtyvät ensisijaisesti pidettäviksi etäyhteyksin. Olemme mahdollisista muutoksista viipymättä yhteydessä koteihin.

Pääsiäisen ajan jumalanpalvelus

Pääsiäisen ajan jumalanpalvelus itsenäisesti etänä 28.3.-5.4.2021 välisenä aikana.

Toimi näin:

• Osallistu valitsemaasi jumalanpalvelukseen Hollolan seurakunnan Facebook sivun kautta tai TV:n välityksellä (yle tv1, yleareena).
  1. Vaihtoehdot Hollolan seurakunnan pääsiäisen ajan jumalanpalveluksista ja linkin facebook -sivulle löydät täältä
  2. Vaihtoehdot TV -jumalanpalveluksiin YleAreenassa löydät täältä
  • Ota selfie TV:n tai netin edessä. Laita kuvan mukaan seuraavat tiedot: oma nimi, PP4, jumalanpalveluksen nimi sekä saarnan/puheen jälkeisen virren numero. (esim. Maija Mallikas, PP4, palmusunnuntain jumalanpalvelus Hämeenkosken kirkosta, virsi 104).
  • Lähetä selfie Villelle tai Tuulalle whatsappina, yhteystiedot sivun lopussa

Lähipäivä su 7.3. klo 13-16 etänä

HUOM! Lähipäivän aikataulu on muuttunut! Uusi aika tapaamiselle on sunnuntaina 7.3. klo 13-16.

Tapaamisessa tutustumme toisiimme sekä opiskelemme yhdessä. Tutustumme Raamattuun, tuohon ihmeelliseen kirjaan ja meille selviää mitä on diakonia. Tapaaminen on osa rippikoulun hyväksyttyä suorittamista.

KORONATILANTEESTA JOHTUEN kokoonnumme etänä
Saat torstaina 4.3. sähköpostiin linkin, jonka kautta liityt tapaamiseen. Saat tuolloin myös tarkempia ohjeita sunnuntain tapaamista varten.

Yhteisen työskentelymme onnistumiseksi tarvitset

• mahdollisimman vakaan nettiyhteyden
  • tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kamera sillä työskentelemme tapaamisen ajan kamerat päällä
  • kuuloke-mikrofoni-yhdistelmän eli head-setin, jos mahdollista
  • rauhallisen tilan, jossa osallistut tapaamisee

Tähti -esitys su 24.1. klo 15

Sinä olet tähti, ainutlaatuinen ja arvokas.

Sinä loistat ja valaiset.

Sinussa on voimaa ja taitoja.

Miten uskoa itsessään olevaan hyvään?

Miten tehdä hyvää toiselle?

Miten jaksaa, kun kaikki on hukassa?

Miten löytää rauha suhteessa itseensä ja toinen toiseen?

Olli Heleniuksen lauluja ja Kiisi Isotalon tarinoita siitä, miten löytää uskoa ja rohkeutta oman elämän kujille ja poluille, itsetunnon rakentamiseen. Myös kotiväki on tervetullut mukaan esitykseen!

KORONATILANTEESTA JOHTUEN kokoonnumme etänä
Saat sähköpostiin linkin, jonka kautta liityt Teams-tapaamiseen sunnuntaina viimeistään klo 14.55. Tapaamisessa saat lisäohjeet esityksen katsomiseen. Tietokone on helpoin tapa liittyä, koska käytämme useita välilehtiä. Tapaaminen on osa rippikoulun hyväksyttyä suorittamista.

Joulun ajan jumalanpalvelus

Joulun ajan jumalanpalvelus itsenäisesti etänä 29.11.2020-6.1.2021 välisenä aikana.

Toimi näin:

1. Vaihtoehdot Hollolan seurakunnan joulun ajan jumalanpalveluksista ja linkin facebook -sivulle löydät täältä
  2. Vaihtoehdot TV -jumalanpalveluksiin YleAreenassa löydät täältä
  • Ota selfie TV:n tai netin edessä. Laita kuvan mukaan seuraavat tiedot: oma nimi, PP4, jumalanpalveluksen nimi sekä saarnan/puheen jälkeisen virren numero. (esim. Maija Mallikas, PP4, aattohartaus Hollolan kirkosta, virsi 21).
  • Lähetä selfie Villelle tai Tuulalle, yhteystiedot sivun lopussa

Parinpelto 4 kevätjakso 2021

Nuoret ja vanhemmat yhdessä tiistaina 11.5. klo 18 – n.19.45 Kevään viimeinen yhteinen tapaaminen ennen heinäkuun leirijaksoa. Suunnataan ajatukset kohti kesän leirijaksoa.

Leiri 5.-11.7. Parinpellon leirikeskuksessa (os. Parinpellontie 173, Hollola kk)

Konfirmaatiopäivä sunnuntaina 25.7. Hollolan kirkossa (os. Rantatie 197, Hollola kk)