KALLIOPIRTTI 1

Hei, ihan mahtavaa, että olet mukana Kalliopirtti 1 -riparilla! Meillä oli ensimmäinen kokoontuminen ensimmäisen adventin messussa 1.12.2019. Jos et päässyt mukaan tuohon tapaamiseen korvaava tehtävä tuosta tapaamisesta löytyy täältä. Tuossa ensimmäisessä tapaamisessa jaettiin rippikoulua koskeva info-vihko. Voit tarvitessasi tulostaa kopion info-vihkosta tästä linkistä.

Joulukirkko

Joulun aikoihin sinulla oli tehtävänä käydä kirkossa jossain joulunajan jumalanpalveluksessa tai jouluhartaudessa ja lähettää siitä selfie Taijalle. Selfiessä täytyi näkyä sinun lisäksesi joko virsitaulu tai joku seurakunnan työntekijä. Viestissä sinun piti kertoa nimesi. Jos selfie-tehtävää ei ole vielä hoidettu, voit tehdä korvaavan tehtävän tämän tiedoston ohjeiden mukaan.

Tähti-esitys

Meille kävivät Kiisi ja Olli esiitymässä 12.1.2020 Kärkölän kirkossa Tähti-esityksen merkeissä. Jos et päässyt tuolloin paikalle, korvaava tehtävä tuosta tilaisuudesta löytyy täältä.

Nuortenilta Aurinkokulmassa

Meillä oli rippikoulutapaaminen Aurinkokulmassa 6.3.2020. Jos et päässyt tuohon tapaamiseen, korvaava tehtävä löytyy täältä.

Kiirastortain messutapaaminen on peruttu

Meidän oli tarkoitus tavata rippikouluryhmämme kanssa 9.4. kiirastorstain messussa Kärkölän kirkossa, mutta tuo messu ja rippikoulutapaaminen on jouduttu perumaan. Olemme laatineet kaikille rippikoululaisille kuitenkin yhteisen korvaavan tehtävän tuon messukäynnin tilalle. Korvaava tehtävä on palautettava viimeistään 19.4. rippikoulun ohjaajille. Ohjeet tehtävään löydät täältä.

Rippikoulun etätehtävät

Ennen rippikoulun lähijaksoa meillä on kaksi etätehtävää, joista ensimmäisen viimeinen palautuspäivä on 25.5. ja toisen 10.6. Palautus tapahtuu oman riparin ohjaajalle WhatsAppin tai sähköpostin kautta. Etätehtävät ja palautusohjeet löytyvät kokonaisuudessaan YouTubesta Hollolan seurakunnan kanavalta. Tässä ovat linkit ensimmäiseen ja toiseen etätehtävään.

Rippikoulun lähipäivä Järvelän seurakuntakeskuksella

Lähipäivä alkaa rippikoululaisten kanssa 14.7. klo 12.00 Järvelän seurakuntakeskuksen seurakuntasalissa. Lähipäivässä tutustumme mm. rukoushelmiin, mietimme, mitä lähetystyö on ja tulemme tutuiksi toistemme kanssa. Nautimme päivän aikana lounaan, mutta halutessaan on mahdollista ottaa myös omat eväät mukaan. Lähipäivän loppupuolella huoltajat on kutsuttu myös mukaan klo 17.30 alkaen. Katsomme silloin yhdessä läpi leirikäytänteitä ja keskustelemme konfirmaatiosta. Yhteinen iltamme päättyy noin klo 19.00.

Leirijakso Kalliopirtillä

Leirijakso on 18.-21.7.2020 Kalliopirtin leirikeskuksessa. Leirimme alkaa 18.7. klo 10 ja päättyy 21.7. klo 17.

Konfirmaatioharjoitus ja konfirmaatio

Konfirmaatioharjoitus on 2.9. Kärkölän kirkossa klo 17. Konfirmaatioharjoituksen yhteydessä on ryhmäkuvan otto. Harjoituksen jälkeen jatkamme vielä yhteisellä illanvietolla Kärkölän kirkolla klo 20 asti.

Konfirmaatio on Kärkölän kirkossa 6.9. kahdessa ryhmässä klo 10 ja klo 12. Rippikoululaiset saavat kotiinsa tiedon, kummassa ryhmässä itse on konfirmoitavana. Jokainen konfirmoitava nuori saa kutsua 10 vierasta kirkkoon. Yksi näistä on nuorta siunaamaan tuleva kummi tai joku muu hänelle tärkeä aikuinen.

Leiriin ja konfirmaatioon liittyvä koteihin jaettu materiaali:

Leirivihko

Turvatietolomake

Vanhempien terveiset -lomake

vs. nuorisotyönohjaaja
Hollolan kantaseurakunta Kärkölän kappeliseurakunta
16600 Järvelä

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Pappi
Hollolan kantaseurakunta Kärkölän kappeliseurakunta
16600 JÄRVELÄ

Kantaseurakunnan lähetyspappi ja Kärkölän alueen pappi