Konsertti : Romina Biano & Tango del norte

Kärkölän seurakuntakeskus

Romina Bianco & Tango del norte: La voz de Latinoamérica - latinalaisen Amerikan ääni.

Esiintymässä Romina Bianco; laulu, Sami Pirttilahti; bandoneon ja Ville Westergård; piano.

Vapaa pääsy. Konsertti järjestetään yhteistyössä Kärkölän kunnan kanssa.

Romina Bianco on Argentiinan valovoimaisimpia naislaulajia, joka vihdoin parin vuoden tauon jälkeen palaa Suomeen konsertoimaan Tango del norten kanssa. Romina on kysytty artisti ympäri maailmaa ja esiintynyt suurilla tangofestivaaleilla ja konserttilavoilla Argentiinassa, Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja ympäri Eurooppaa. Suomessa hän on esiintynyt kutsuttuna artistina mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalilähetyksessä sekä Maailmantango-festivaalilla, Tampereella.

Tango del norte on alansa ehdottommista huipuista koostuva yhtye, jonka ohjelmistossa ja sovituksissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla elementtejä argentiinalaisesta tangomusiikista, eteläamerikkalaisesta kansanmusiikista, jazzista sekä klassisesta musiikista. Yhtyeen bandoneonisti, Sami Pirttilahti, voitti elokuussa 2018 maailman arvostetuimman bandoneonkilpailun, "Che Bandoneon", Vermontissa Yhdysvalloissa.

Kärkölän kappeliseurakunta

Arrakoskentie 56

Kuhmoisten kirkko

Mieskuoro Sirkkojen joulukonsertti

Mieskuoro Sirkat juhlii 120 - vuotiasta taivaltaan jouluisissa tunnelmissa

Hämeenkosken kirkko

Joulukonsertti Eero Sinikannel

Joulun Tähti -joulukonsertti Eero Sinikannel (laulu), Johanna Huovinen (säestys)
Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 €.
Konsertin tuotto veteraanien hyväksi, Kalevi Koskisen muistokonsertti