Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit ja retket

Leiri-ja retkielämä on aktiivista ympäri vuoden. Tältä sivulta löydät tulevan kauden retket ja leirit. Löydä omasi, ilmoittaudu ja tule mukaan!

Vapaita paikkoja leireille ja retkille voit tiedustella nuorisotyönohjaajilta.

Lataa itsellesi KEVÄT 2020 kouluikäisten esite!

Letunpaistoa nuotiolla

LEIRIT

LET'S DANCE!

Pe-su 7.-9.2.  5.-7. -luokkalaisille Parinpellossa

HUOM! LEIRI PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN TAKIA

ROYALS OF KUHMOINEN & PADASJOKI

La-Su 22.-23.2. 1.-6 -luokkalaisille Parinpellossa (Talvilomalla)

HUOM! LEIRI PERUTTU VÄHÄISEN OSALLISTUJAMÄÄRÄN TAKIA

ARCTIC CHALLENGE!

Ma-ti 24.-25.2.  1.-3. -luokkalaisille Parinpellossa  (Talvilomalla)

Ke-to 26.-27.2.  2.-4. -luokkalaisille Parinpellossa  (Talvilomalla)

Mitä on curlaaminen? Voiko navassa olla kelkka? Millainen on pyllymäki? Onko avannossa kalapuikkoja? Tule mukaan etsimään vastauksia suuriin kysymyksiin ja ota arktinen haaste vastaan!!! Leirin hinta 25€

E-SPORT

Pe-su 27.-29.3.  5.-7. -luokkalaisille Parinpellossa

Elämä leirillä voi olla vaikka Erilaisia pelejä, Erityisiä pelikavereita ja Erinomaisen hauskaa! Parinpellossa on mahdollisuus kokea leiriElämää ISOLLA EELLÄ! Osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista tai peliharrastusta. Leirin hinta 30€

GOOD VIBES ONLY

Pe-su 17.-19.4.  5.-7. –luokkalaisille Parinpellossa

Hyvä tai huono päivä, leirillä se muuttuu paremmaksi! Hyvän fiiliksen viikonloppu, joka vietetään rennon ohjelman ja upean seuran parissa. Tule sellaisena kuin olet.  Nähdään Parinpellossa! Leirin hinta 30€.

GAME ON!

Pe-su 15.-17.5.   1.-4. –luokkalaisille Parinpellossa

Huuhkajat! Helmarit! Leijonat! Tiikerit! Herhiläiset! Susijengi! Mikä näitä yhdistää – hyvä joukkuehenki! Ole oman elämäsi Pukki tai Räty ja tule mukaan Game on -leirille!  Peli-iloa, hyvällä joukkuehengellä, leiriherkuilla höystettynä - näillä pelimerkeillä heiluu vain pelkkä vihreä kortti! Leirin hinta 30€

Kasa kenkiä

RETKET

HOP LOP & FAZER

Perjantaina 28.2. (Talvilomalla!)

1.-4. –luokkalaisille

Vietetään hauska päivä Espoon uudessa Hop Lopissa! Suuri seikkailupuisto on täynnä innostavia sekä turvallisia tiloja hauskoille aktiviteeteille. Seikkailupuistosta löytyy muun muassa erilaisia liukumäkiä, jännittävä seikkailulabyrintti, jättitrampoliini, sähköautorata, pallomeri ja paljon muutta! Retken lopuksi laitetaan suut makeaksi Fazerin tehtaalla. Hinta 25 € (sis. sisäänpääsyn ja matkat)

KONALAN KIIPEILYMAAILMA & TRIPLA

Lauantaina 14.3.

5.-8. –luokkalaisille

Konalan kiipeilypuisto haastaa sinut hurjan hauskaan seikkailuun. Liitorata vie yläilmoihin, kiipeilyseinä ja kiipeilyköydet virittävät kehon aktiiviseen toimintaan. Ylität itsesi varmasti. Jos korkeus hirvittää, löytyy maan tasaltakin monenlaista menoa! Heittäydy mukaan! Päivän päätteeksi pyörähdämme uudessa kauppakeskus Triplassa. Hinta 30€ sis.matkat ja lipun kiipeilymaailmaan.

Johtava nuorisotyönohjaaja
Vesikansan alue