Avoimet työpaikat

Ilmoitamme ensisijaisesti avoimista työpaikoista Oikotie.fi verkkopalvelussa ja kirkon omalla rekry-sivulla (valitse Päijät-Häme).

Mm. kesätyöpaikat ilmoitamme erikseen tällä sivulla.

Hautausmaiden kausityöntekijöiden haku alkaa 18.1.2021 ja päättyy 28.2.2021.

Hollolan seurakunta hakee hautausmaiden kausityöntekijöitä 12.4.2021 alkaen eripituisiksi ajoiksi. Työt ovat pääosin hautausmaiden hoito- ja kunnostustöitä. Erikseen sovittaessa työhön voidaan sisällyttää myös kiinteistöjen siivouksia.

Hollolan hautausmaan sähköinen hakemuslomake

Kuhmoisten hautausmaan sähköinen hakemuslomake

Padasjoen hautausmaan sähköinen hakemuslomake

Kärkölän hautausmaan sähköinen hakemuslomake

Hämeenkosken hautausmaiden hautausmaan sähköinen hakemuslomake

Hollolan seurakunnassa on haettavana kanttorin virka

Hollolan seurakunnassa (Kanta-Hollola sekä Hämeenkosken, Kärkölän ja Kuhmoisten-Padasjoen kappelit) on haettavana kanttorin virka. Monipuolinen tehtävä on kokoaikainen ja vaatii oman auton käytön. Tämän viran virkapaikka on Sovituksenkirkko Hollolan Salpakankaalla, mutta kanttorin tulee tarvittaessa toimia myös muualla seurakunnan alueella. Hollolan seurakunnassa on erinomaiset puitteet kanttorin työtä varten!

Kanttorin tehtävään kuuluu kanttorin perustehtävät kirkkojärjestyksen mukaisesti (KJ 6 § 28): Kanttorin tehtävänä on johtaa seurakunnan musiikkitoimintaa. Hän vastaa musiikista seurakunnan jumalanpalveluksissa sekä muissa kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa, opettaa rippikoulussa, hoitaa muutenkin musiikkikasvatustyötä ja edistää musiikin käyttöä seurakunnan toiminnassa. Kanttori vastaa myös seurakunnan soittimien hoidosta ja huollosta.

Nyt täytettävän viran painopisteenä on erityisesti lasten ja nuorten kanssa tehtävä musiikkikasvatustyö sekä kuorotyö. Edellytämme hakijalta musiikillisia ja sosiaalisia valmiuksia, jotka tukevat edellä mainitun musiikkityön toteutumista. Monipuolinen instrumenttien hallinta katsotaan eduksi.

Virka on piispainkokouksen päätöksen mukaisesti ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorinvirka. Palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukainen. Virka tulee ottaa vastaan 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan.

Valitun tulee olla konfirmoitu evankelisluterilaisen kirkon jäsen. Ennen työn vastaanottamista valitun on esitettävä lääkärintodistus työkelpoisuudestaan. Virassa on 6 kk:n koeaika.

Hakemukset osoitetaan Hollolan seurakuntaan 12.2.2021 klo 14:00 mennessä tähän verkko-osoitteeseen.

Lisätietoja antavat johtava kanttori Jussi Keltakangas 040 567 6652 sekä kirkkoherra Timo Huttunen 044 524 6195.

Haastatteluun kutsuttavia pyydetään varautumaan tulemaan haastatteluun 15.2. tai 16.2.2021.  Kutsut tullaan esittämään lauantaina 13.2.2021 Haastattelu sisältää myös musiikkinäytteet: vapaavalintainen urkukappale, virsilaulun johtaminen sekä vapaasäestys.

Päätös valinnasta tehdään kirkkoneuvoston kokouksessa 23.2.2021.