Avoimet työpaikat

Ilmoitamme ensisijaisesti avoimista työpaikoista Oikotie.fi verkkopalvelussa ja kirkon omalla rekry-sivulla (valitse Päijät-Häme).

Mm. kesätyöpaikat ilmoitamme erikseen tällä sivulla.

Hollolan seurakunta etsii työntekijäjoukkoonsa rippikoulutyöntekijöitä kesälle 2023.

Työhön kuuluu leirityötä rippikoulujen parissa sekä mahdollisuuksien mukaan muutakin seurakunnan työtä. Haemme tehtäviin itsenäisesti työtä suunnittelevia ja tekeviä, kirkon työstä innostuneita henkilöitä. Palkkaus tehtävien mukaisesti (vaativuusryhmä 401, vähimmäispalkka 2016,15€).

Olet nuorten kanssa toimeen tuleva, helposti lähestyttävä henkilö. Leirillä toimit yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa ohjaten ja opettaen niin rippikoululaisia kuin isosiakin.

Olet teologian opiskelija tai kirkon työhön suuntautuva sosionomi/yhteisöpedagogiopiskelija.

Haku päättyy 27.11.Työhaastatteluun kutsutaan 29.11.

Mahdolliset haastattelut järjestetään etähaastatteluina teamsin kautta 9.12.2022 klo 14-16 välillä.

Hae tehtävää:

https://www.mvs.fi/srk/hollola/url/6jC3NDGxHSLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tiedustelut rippikoulutyön pappi Hanna-Leena Penttilä p. 044 524 6213 tai hallintopastori Satu Alander p. 044 524 6193.

Hollolan seurakunnan hautausmaiden kausityöpaikat 2023

Lue lisää paikoista alla olevasta linkistä:

Kausityöhön haku hautausmaille - Hollolan seurakunta