Avoimet työpaikat

Ilmoitamme ensisijaisesti työpaikkamme Oikotie.fi:ssä ja kirkon omalla rekry-sivulla (valitse Päijät-Häme).

Mm. kesätyöpaikat ilmoitamme erikseen tällä sivulla.

Haku kausityöhön hautausmaille

Haku hautausmaiden kausityöhön 2020

Hollolan seurakunnan hautausmaille Hollolaan, Hämeenkoskelle, Kärkölään, Kuhmoisiin ja Padasjoelle haetaan kausityöntekijöitä 14.4.2020 alkaen eripituisiksi ajoiksi. Työt ovat pääosin hautausmaiden hoito- ja kunnostustöitä. Erikseen sovittaessa työhön voidaan sisällyttää myös kiinteistöjen siivouksia.

Hakuaika alkaa 17.1.2020 ja päättyy 28.2.2020. Mahdollisia koulu- ja työtodistusten jäljennöksiä

ei palauteta. Päätös postitetaan tiedoksi 27.3.2020 mennessä.

Sähköinen hakuilmoitus:

Jos hakuilmoituksen täyttö ei onnistu, voit tulostaa PDF-lomakkeen ja toimittaa sen johonkin seurakunnan toimistoon edelleen seurakunnan hautatoimelle toimitettavaksi.

Hollolan seurakunta hakee Hollolan kirkon kesäopasta

1.5-31.8.2020 väliselle ajalle. Työ sijoittuu Hollolan keskiaikaiseen kivikirkkoon osoitteessa Rantatie 917, 16710 Hollola kk. Hakijalta toivotaan kiinnostusta kirkon historiaan sekä hyvää esiintymistaitoa suomen ja englannin kielellä. Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Työ on myös viikonlopputyötä ja siinä noudatetaan viikonloppu- ja arkivapaiden osalta Kirkon virka- ja työehtosopimusta. Kirkko on avoinna toukokuussa ma-su klo 10-17 ja 1.6.-31.8. ma-su klo 11-18. Työhön sisältyy myös kirkon siivous- ja järjestelytehtäviä niinä aikoina, kun opastuksia ei ole.

Hakuaika on 3.2.-28.2.2020. Haastattelut järjestetään 9.3.2020 klo 8-15 välisenä aikana. Haastateltaville lähetetään henkilökohtainen kutsu. Ilmoitukset tehtävän täyttämisestä lähetetään 31.3.2020 mennessä. Lisätiedot: Jyrki Petsalo p. 044-5460585, jyrki.petsalo@evl.fi Liitteiksi voit tallentaa oman hakukirjeen sekä ansioluettelon.

Tässä linkki kesäoppaan hakemukseen.

Hollolan seurakunnan laitosmies / sähköasentaja

Hakuaika: 17.1. - 14.2.2020.

Hakeminen: Sähköisellä hakulomakkeella

Linkki:

Hollolan seurakuntaan kuuluu kantaseurakunnan lisäksi Hämeenkosken-, Kärkölän- sekä Kuhmoisten - Padasjoen kappeliseurakunnat. Erillisiä rakennuksia on n. 95 kpl keskiaikaisesta kivikirkosta vuonna 2010 käyttöönotettuun Sovituksenkirkkoon.

Haemme joukkoomme kiinteistönhoidon ammattilaista laitosmiehen nimikkeellä.

Laitosmiehet työskentelevät rakennusten huolto- ja korjaustehtävissä. He vastaavat rakennusten toimivuudesta sekä käyttö- ja lämmityskulujen pysymisestä oikealla tasolla. Kiinteistönhoidolla on suuri merkitys rakennusten toimivuuden, viihtyisyyden ja elinkaaren kannalta.

Työ sisältää monipuolisia yleiskiinteistönhuollon tehtäviä ja ennakkohuoltoja. Kierrät tarkastamassa rakennuksia huoltokirjan tehtävien mukaisesti, suoritat vianetsintää ja teet pieniä vikakorjauksia saatujen ilmoitusten perusteella. Työhön kuuluu myös teknisempiä LVIA- tehtäviä sekä ajoittain kalusteiden siirtoja eri tilaisuuksia varten. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin n. klo 7-15.30 välillä, mutta tehtävään saattaa ajoittain sisältyä myös päivystysvuoroja. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Edellytämme vähintään kahden vuoden työkokemusta kiinteistöhuollon tehtävistä ja LVIA- järjestelmistä. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy kokemusta pienistä vikakorjauksista sekä kiinteistönhuollon-, rakennusalan- tai sähköalan ammattitutkinto.

Mikäli sinulla on sähköasentajan koulutus ja jo valmis Sähköpätevyys 2 suoritettuna tai halukkuutta sen suorittamiseen, painottuvat tehtävät enemmän rakennusten sähkölaitteiden sekä -järjestelmien kunnostus- ja uudistamistöihin.

Sinulla on jämäkkä ote työntekoon, olet vahvasti asiakaspalveluhenkinen sekä oppimiskykyinen ja yhteistyötaitoinen. Arvostamme kokemusta julkisista rakennuksista, sähköisistä huoltokirjoista sekä kiinteistönhoidon koneista. Tarvitset tehtävän hoidossa ajokortin sekä oman auton. Katsomme eduksesi voimassa olevan työturvallisuuskortin. Sinulla on perustason IT-taidot, hyvä fyysinen kunto sekä hyvä suomen kielen taito.

Palkkaus ja vuosilomat määräytyvät koulutuksen ja alakohtaisen työkokemuksen perusteella kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.