Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit

Kouluikäisten työ tarjoaa kevät- ja syyskausilla 1.-7. luokkalaisille leirejä, joissa on myös seurakunnan sanoma mukana.

Syksyn 2021 kouluikäisten toimintoihin ilmoittautuminen 23.8.-5.9.

Mikäli kouluikäisellä on erityisen tuen tarvetta, kannattaa leirin sopivuudesta olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin. Mukaan voi ilmoittautua myös avustajan kanssa. Avustajalta emme peri osallistumismaksua.

Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Hollolan seurakunnan kouluikäisten toimintaan!

Letunpaistoa nuotiolla

Yökylä

25.-26.9. Parinpellossa 1. luokkalaisille

Tervetuloa yökylään Parinpeltoon! Yökylässä leikitään, askarrellaan, ulkoillaan, herkutellaan ja nautitaan kavereiden seurasta! Ja mitä olisikaan yökylä ilman pyjamabileitä? Leirin lopussa yökyläläiset haastavat huoltajat leikkimieliseen viisiotteluun. Leirin hinta 16€.

Mikäli leirille ilmoittautuu kahden leirin verran leiriläisiä, järjestämme toisen leirin PE-LA 24.-25.9.

Yö kirkossa

2.-3.10. Yö Padasjoen kirkossa 3.-6. luokkalaisille

6.-7.11. Yö Sovituksenkirkossa 6.-8. luokkalaisille

Ootko koskaan yöpynyt kirkossa? Nyt siihen on mahdollisuus! Seikkaillaan pimeässä kirkossa, levitetään makuupussit kirkon lattialle ja koetaan kavereiden kanssa unohtumaton yö kirkossa. Tule kokemaan jotain ainutlaatuista! Sunnuntain kirkkohetkeen kutsutaan koko suku. Padasjoen Yö kirkossa -leirillä juhlitaan 550- vuotiasta seurakuntaa, joten yökylän lisäksi luvassa synttärihumua. Leirin hinta 16€.

psssst..... TEAM YÖKUKKUJAT Haluatko vaikuttaa Yö kirkossa -tapahtuman sisältöön? - nyt siihen on mahdollisuus! Liity TEAM YÖKUKKUJIIN ja pääset vaikuttamaan mm. ohjelman sisältöön, aktiviteetteihin, ruokaan ja jumalanpalvelukseen - halutessasi olet osa tapahtuman järjestämistä. Leiri-ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittautua myös TEAM NIGHT- ryhmään. Suunnittelukertoja on kaksi.

Ukki, mummi ja mä

9.-10.10. Parinpellossa

Pitkästä aikaa päästään nauttimaan isovanhempien ja lastenlasten kesken leirielämästä! Leiri on tarkoitettu yli neljä vuotiaille Hollolan seurakunnan lapsille ja heidän isovanhemmilleen. Leirin hinta isovanhemmalta 27€ ja lapselta 22€. Huom! Ilmoittaudu 12.9. mennessä.

Syyslomamatka halki Suomen

25.-27.10. Parinpellossa 2.-4. luokkalaisille

27.-29.10. Parinpellossa 4.-6. luokkalaisille

Yöjuna kasi-kuus-viis vie syyslomamatkalaiset aina Rovaniemelle asti. Koetaan Lapin taikaa ja heitetään suopunkia. Matka jatkuu kohti Etelä-Suomea, jossa poiketaan eläinpuistoon ja tehdään pakolliset sukulaisvierailut.

Matkalla nukutaan niin hotellissa, kuin teltassakin, jossa ei todella tule kylmä. Ja toki syyslomamatka päättyy “ heurekan” kautta bussilla yllätyspaikkaan. Pakkaa siis matkalaukku ja hammasharja - tällä reissulla pärjää ilman passia. Leirin hinta 30€.

Jouluyö

10.-12.12. Parinpellossa 3.-6. luokkalaisille

Jouluyö -leirillä pääset kokemaan mitä tapahtuu juhlayönä. Jouluyöstä ei tunnelmaa puutu, sitä valaisee lyhdyt, herkulliset maut ja majapaikan pikkujoulut. Jouluyö -leirillä tonttulakit viuhuen paistellaan pipareita ja valmistellaan pieniä joululahjoja. Leirin päätteeksi vietetään glögihetki nuotion äärellä yhdessä kotiväen kanssa. Tule mukaan! Leirin hinta 30€.

Kasa kenkiä

Vesikansan alue