Hollolan seurakunnan kouluikäisten leirit

Kouluikäisten työ tarjoaa kevät-, kesä- ja syyskausilla 1.-7. luokkalaisille leirejä, joissa on myös seurakunnan sanoma mukana.

Syksyn 2022 kouluikäisten toimintoihin ilmoittautuminen 15.-31.8.

Mikäli kouluikäisellä on erityisen tuen tarvetta, kannattaa leirin sopivuudesta olla yhteydessä nuorisotyönohjaajiin. Mukaan voi ilmoittautua myös avustajan kanssa. Avustajalta emme peri osallistumismaksua.

Olet tervetullut osallistumaan kaikkeen Hollolan seurakunnan kouluikäisten toimintaan!

Letunpaistoa nuotiolla

Yökylä -leirit

23.-24.9. ja 24.-25.9. Parinpellossa Ekaluokkalaisille

Tervetuloa yökylään Parinpeltoon! Yökylässä leikitään, askarrellaan, ulkoillaan, herkutellaan ja nautitaan kavereiden seurasta! Ja mitä olisikaan yökylä ilman pyjamabileitä? Leirin lopussa yökyläläiset haastavat huoltajat leikkimieliseen viisiotteluun. Leirin hinta 20€.

Perheiden yö Sovituksenkirkossa

30.9.-1.10.

Oletko koskaan nukkunut kirkossa? Nyt se on mahdollista, tule mukaan! Ota mukaan omat yöpymistarvikkeet. Juodaan yhdessä iltateet ja aamukahvit. Maksuton!

Ukki, mummi ja mä

15.-16.10. Parinpellossa

Taas päästään nauttimaan isovanhempien ja lastenlasten kesken leirielämästä! Leiri on tarkoitettu yli neljä vuotiaille Hollolan seurakunnan lapsille ja heidän isovanhemmilleen. Leirin hinta isovanhemmalta 27€ ja lapselta 22€.

Syksyn värit

Hei, oletko väri keltainen, vauhdikas ja iloinen? Vai kenties väri vihreä, rauhoittava mutta pirteä? Syyslomalla Parinpellosta löydämme kaikki spektrin värit, lomatunnelman ja parhaat leirikaverit. Liity värikkääseen joukkoon viettämään leppoisaa leiriä! Leirin hinta 25€ (Keltainen ja Oranssi) ja 30€ (Vihreä).

KELTAINEN 24.-25.10. Parinpellossa 2.-3. luokkalaisille

ORANSSI 26.-27.10. Parinpellossa 2.-3. luokkalaisille

VIHREÄ 28.-30.10. Parinpellossa 4.-6. luokkalaisille

Yö kirkossa -leiri

11.-13.11. Parinpellossa ja Hollolan kirkolla 5.-8. luokkalaisille

Lähde leirille viettämään mahtava viikonloppu kaverin kanssa ja katsomaan kuinka keskiaikainen Hollolan kirkko herää henkiin yön pimeydessä. Tätä ainutlaatuista kokemusta et voi ohittaa! Leirin hinta 30€. HUOM! Esitteessä ollut virheellinen päivämäärä!

Pelkkää Joulua!

2.–4.12. Parinpellossa 2.-4. luokkalaisille

Tällä leirillä elämä on pelkkää joulua. Vilinää ja vilskettä ei puutu kun tonttujen pikkuapulaiset tarttuvat toimeen ja tuovat joulun jokaiseen päivään. Piparin tuoksua, tonttujen juoksua sitäkö joulu on? Seuraamalla tähteä löydämme kenties todellisen joulun... Leirin päätteeksi vietetään glögihetki nuotion äärellä yhdessä kotiväen kanssa. Tule mukaan! Leirin hinta 30€.

TULOSSA...

Kuhmoislaisten 4.-6. luokkalaisten Yö 7. taivaassa 26.–27.11. Seuraa ilmoittelua, lisätietoja myöhemmin!

Kasa kenkiä

Vesikansan alue