" Minä olen ihme, suuri ihme ja kiitän Sinua siitä"

KesäLappi Tunturikeimiöllä

Mahtavaa, että olet mukana kesäLapin riparilla!

Rippileirimme siirtyi syyslomalle ja konfirmaatio vähän vielä kauemmaksi, 21.11. Sovituksenkirkossa pidettäväksi. Syyskuun lopussa tiedämme, missä leirimme pidetään. Tavataan livenä perjantaina 2.10. Sovituksenkirkolla.

Sitä ennen: AURINKOISIA syyskuun päiviä sinulle Lapin rippikoululainen!

Ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessa jaoimme infopaketin kevätjakson tapaamisista. Voit ladata KesäLapin infovihkon tästä.

KORVAAVAT TEHTÄVÄT

Pääsiäisen aika

Koska emme pääse nyt toisiamme tapaamaan livenä, pääsiäisen ajan jumalanpalveluskäynnin korvaat katselemalla kotona pääsiäisen ajan jumalanpalveluksen. Ohjeen ja tehtävän voit ladata itsellesi tästä.

Messu 12.1.2020

Tässä sinulle korvaava tehtävä, mikäli et ollut paikalla kastemessussa. Palauta se mielellään jo 19.1.2020. Jaoimme kotiläksyn - minätehtävä. Lataa se itsellesi ja täytä. Palauta 7.2.2020 tapaamisessa.

Joulunajan jumalanpalvelus itsenäisesti

Jos et ole käynyt ja todistettavasti lähettänyt Päiville tai Hanskille selfietä itsestäsi joulunajan jumalanpalveluksesta, tässä sinulle korvaava tehtävä siihen.

Sunnuntaina 24.11. vietimme Sovituksenkirkolla ensimmäistä tapaamista.

Tässä korvaava tehtävä sinulle, joka et syystä tai toisesta päässyt paikalle. Palautathan tehtävän Päiville tai Hanna-Leenalle seuraavassa tapaamisessamme 12.1.2020.

Pappi

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja