Päivärippikoulu

Meidän yhteinen rippikoulumatkamme on alkanut. Mahtavaa, että olet mukana päivärippikoulussa!

Ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessa sait kattavan infopaketin mukaasi. Voit ladata itsellesi Päivärippikoulun 2020 Infovihkon puuttuvan tilalle.

HYVÄÄ JOULUA!

Muistathan käydä joulunaikana kirkossa, ottaa selfien paikalla olevan papin, kanttorin, suntion tai virsitaulun kanssa. Lähetä selfie viestinä Tuulalle tai Hanna-Leenalle nimesi kera. Tavataan tammikuussa 2020!

Minä ja me - ryhmän yhteinen tapaaminen 18.12.2019

Tapasimme oppimisen, iltapalan, yhdessäolon ja hartauden äärellä 18. joulukuuta. Sinulle, joka et jostain syystä ollut paikalla tapaamisessa, on tässä korvaava tehtävä. Palauta se Tuulalle tai Hanna-Leenalle 19.1.2020 mennessä.

Tähti - esitys 24.11.

Sunnuntaina vietettiin rippikoulun ensimmäistä tapaamista Sovituksenkirkolla. Tässä korvaava tehtävä Sinulle, joka et syystä tai toisesta päässyt paikalle.

HUOM! Tehtävän palautus seuraavassa tapaamisessa keskiviikkona 18.12. Tuulalle tai Hanna-Leenalle.

Rukoushelmet