PARINPELTO 2

Meidän yhteinen rippikoulumatkamme on alkanut. HIENOA, että olet mukana Parinpelto 2 riparilla!

Ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessa sait kattavan infopaketin mukaasi. Voit ladata itsellesi Infovihkon 2020 PP2 puuttuvan tilalle.

Joulun ajan jumalanpalvelus

Joulun aika alkaa ensimmäisestä adventista, kun joulukalenterin luukut avataan ja päättyy loppiaiseen 6.1.2020

Käy kirkossa joulun ajan jumalanpalveluksessa valitsemanasi pyhäpäivänä (esim. jouluaaton hartaus) ja jumalanpalveluksen jälkeen ota itsestäsi selfie kirkossa olleen papin, kanttorin tai suntion kanssa.

Lähetä selfie ohjaajalle ja liitä viestiin oma nimesi sekä koodi PP2.

Kengät sekaisin

Tähti - esitys 24.11.

Rippikoulun ensimmäistä tapaamista vietettiin marraskuisena sunnuntaina Sovituksenkirkolla. Tässä korvaava tehtävä, jos et syystä tai toisesta päässyt paikalle.

HUOM! Tehtävän palautus seuraavassa yhteisessä tapaamisessa sunnuntaina 12.1. Heidille tai Kristianille.

Messu ja ehtoollisopetus 12.1.

Ryhmämme PP2  kokoontui messuun ja ehtoollisopetukseen. Tässä sinulle korvaavat tehtävät. Palauta tämä paperi ryhmän yhteiseen tapaamiseen 20.2. Heidille tai Kristianille.

Vastuualueena nuoriso-ja erityisnuorisotyö

Pappi
Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Kuhmoisten - Padasjoen kappeliseurakunnan seurakuntapastori. Työhuone Padasjoen pappilassa.

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

vapaapäivät yleisimmin ma-ti