PARINPELTO 4

Meidän yhteinen rippikoulumatkamme on alkanut. Mahtavaa, että olet mukana Parinpelto 4 riparilla!

Ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessa sait kattavan infopaketin mukaasi. Voit ladata itsellesi Infovihkon 2020 PP4 puuttuvan tilalle.

Messu ja ehtoollisopetus 19.1.2020

Kokoonnuimme ehtoollisopetuksen ja yhteisen messun aka jumalanpalveluksen äärellä Vesikansan seurakuntakodilla. Mikäli et päässyt tuolloin paikalle, tässä on sinulle tuon messun korvaava tehtävä. Tuolloin annettiin jokaiselle myös omaan elämään liittyvä kotitehtävä.

Palauta tehtävät Villelle tai Tuulalle seuraavassa tapaamisessa 4.3.

Korvaava ehtoollisopetus järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Joulun ajan jumalanpalvelus

Tässä korvaava tehtävä Sinulle, joka et joulun ajan jumalanpalvelukseen liittyvää kirkkoselfietä ole toimittanut.

Palauta tehtävä Villelle tai Tuulalle seuraavassa tapaamisessa 4.3.

Kädet ja jalat

Tähti - esitys 24.11.

Rippikoulun ensimmäistä tapaamista vietettiin marraskuisena sunnuntaina Sovituksenkirkolla. Tässä korvaava tehtävä sekä ekan tapaamisen terveiset Sinulle, joka et syystä tai toisesta päässyt paikalle.

HUOM! Tehtävän palautus seuraavassa yhteisessä tapaamisessa sunnuntaina 19.1. Villelle tai Tuulalle.

Vastuualueena kouluikäiset.

Pappi
Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunnassa varhaiskasvatuksen ja kouluikäisten työn pappi.