PARINPELTO 4

Meidän yhteinen rippikoulumatkamme on alkanut. Mahtavaa, että olet mukana Parinpelto 4 riparilla!

Ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessa sait kattavan infopaketin mukaasi. Voit ladata itsellesi Infovihkon 2020 PP4 puuttuvan tilalle.

Joulun ajan jumalanpalvelus

Joulun aika alkaa ensimmäisestä adventista kun joulukalenterin luukut avataan ja päättyy loppiaiseen 6.1.2020

Käy kirkossa joulun ajan jumalanpalveluksessa valitsemanasi pyhäpäivänä (esim. jouluaaton hartaus) ja jumalanpalveluksen jälkeen ota itsestäsi selfie kirkossa olleen papin, kanttorin tai suntion kanssa.

Lähetä selfie ohjaajalle ja liitä viestiin oma nimesi sekä koodi PP4.

Kädet ja jalat

Tähti - esitys 24.11.

Rippikoulun ensimmäistä tapaamista vietettiin marraskuisena sunnuntaina Sovituksenkirkolla. Tässä korvaava tehtävä sekä ekan tapaamisen terveiset Sinulle, joka et syystä tai toisesta päässyt paikalle.

HUOM! Tehtävän palautus seuraavassa yhteisessä tapaamisessa sunnuntaina 19.1. Villelle tai Tuulalle.

Vastuualueena kouluikäiset.

Pappi
Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunnassa varhaiskasvatuksesta ja kouluikäisten työstä vastaava pappi.