PP5-ripari

Hei, ihan mahtavaa, että olet mukana PP5-riparilla! Meillä oli ensimmäinen tapaaminen 20.11.2019. Tuossa tapaamisessa olivat myös huoltajat paikalla. Tuossa ensimmäisessä tapaamisessa jaettiin rippikoulua koskeva info-vihko.

Joulukirkko

Joulun aikoihin sinulla oli tehtävänä käydä kirkossa jossain joulunajan jumalanpalveluksessa tai jouluhartaudessa ja lähettää siitä selfie leirisi ohjaajalle. Selfiessä täytyi näkyä sinun lisäksesi joko virsitaulu tai joku seurakunnan työntekijä. Viestissä sinun piti kertoa nimesi.

Tähti-esitys

Meille kävivät Kiisi ja Olli esiitymässä 12.1.2020 Padasjoen kirkossa Tähti-esityksen merkeissä.

Messukäynti kynttilänpäivänä

Kokoonnuimme Kuhmoisten kiekkoon 2.2.2020. Tämän messukäynnin yhteydessä opittiin myös ehtoollisesta.

Pääsiäsen ajan kirkkokäynti etänä

Pääsiäisen ajan kirkkokäynti suoritettiin etänä Korona-tilanteen vuoksi.

Rippikoulun etätehtävät

Ennen rippikoulun lähijaksoa meillä on kaksi etätehtävää, joista ensimmäisen viimeinen palautuspäivä on 25.5. ja toisen 10.6. Palautus tapahtuu oman riparin ohjaajalle WhatsAppin tai sähköpostin kautta. Etätehtävät ja palautusohjeet löytyvät kokonaisuudessaan YouTubesta Hollolan seurakunnan kanavalta. Tässä ovat linkit ensimmäiseen ja toiseen etätehtävään.

Rippikoulun lähipäivä Kuhmoisten kirkossa

Lähipäivä alkaa rippikoululaisten kanssa 24.7. klo 12.00 Kuhmoisten kirkossa. Lähipäivässä tutustumme mm. rukoushelmiin, mietimme, mitä lähetystyö on ja tulemme tutuiksi toistemme kanssa. Nautimme päivän aikana lounaan, mutta halutessaan on mahdollista ottaa myös omat eväät mukaan. Lähipäivän loppupuolella huoltajat on kutsuttu myös mukaan klo 17.30 alkaen. Katsomme silloin yhdessä läpi leirikäytänteitä ja keskustelemme konfirmaatiosta. Yhteinen iltamme päättyy noin klo 19.00.

Leirijakso Kalliopirtillä

PP5-leiri on siirtynyt Kalliopirtille. Leirijakso on 3.-6.8.2020 Kalliopirtin leirikeskuksessa. Katso leirivihkosta lähtö- ja paluuajat.

Konfirmaatioharjoitus ja konfirmaatio

Konfirmaatioharjoitus on 16.9. Padasjoen kirkossa klo 16.30. Harjoituksen jälkeen jatkamme vielä yhteisellä illanvietolla Padasjoen seurakuntakodilla klo 19.30 asti.

Konfirmaatiot ovat 20.9. Kuhmoisten kirkossa klo 10 ja Padasjoen kirkossa klo 14.

Leiriin ja konfirmaatioon liittyvä koteihin jaettu materiaali:

Vanhempien terveiset -lomake

Leirivihko PP5