Mahtavaa, että olet mukana PP6 -riparilla! Meidän yhteinen rippikoulumatkamme alkaa 24.11. klo 15 Sovituksenkirkon kirkkosalissa. Tavataan silloin ensimmäistä kertaa ja katsellaan, keitä kaikkia PP6 -ripari on myös kiinnostanut!

Tässä jaettuja matskuja:

Eka kirje

Infovihko

Korvaavatehtävä 24.11.19 Tähti-esitys

Korvaava tehtävä 19.1.2020 Messu ja ehtoollisopetus

Korvaavatehtävä ryhmän oma kerta 14.2.2020

Pääsiäisen ajan messukäynnin tehtävä

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Kappalainen
Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Kuhmoisten - Padasjoen kappeliseurakunnan kappalainen

Vastaan Kuhmoisten - Padasjoen kappeliseurakunnan toiminnasta yhdessä kappelineuvoston kanssa, joten voit ottaa yhteyttä minuun mm. toimintaan liittyvissä kysymyksissä ja asioissa, myös kappeliseurakunnan hallinnollisissa asioissa. Työhuoneeni sijaitsee Padasjoen pappilassa seurakuntatoimiston yhteydessä. Vapaapäiväni ovat pääsääntöisesti maanantai ja tiistai.