Talvirippikoulu

Meidän yhteinen rippikoulumatkamme on alkanut. HIENOA, että olet mukana Talviriparilla!

Ensimmäisessä yhteisessä tapaamisessa sait kattavan infopaketin mukaasi. Voit ladata itsellesi Infovihkon 2020 Talvirippikoulu puuttuvan tilalle.

Joulun ajan jumalanpalvelus

Joulun aika alkaa ensimmäisestä adventista, kun joulukalenterin luukut avataan ja päättyy loppiaiseen 6.1.2020

Käy kirkossa joulun ajan jumalanpalveluksessa valitsemanasi pyhäpäivänä (esim. jouluaaton hartaus) ja jumalanpalveluksen jälkeen ota itsestäsi selfie kirkossa olleen papin, kanttorin tai suntion kanssa.

Lähetä selfie ohjaajalle ja liitä viestiin oma nimesi sekä koodi Talvirippikoulu.

Tähti - esitys 24.11.

Rippikoulun ensimmäistä tapaamista vietettiin marraskuisena sunnuntaina Sovituksenkirkolla. Tässä korvaava tehtävä, jos et syystä tai toisesta päässyt paikalle.

HUOM! Tehtävän palautus seuraavassa yhteisessä tapaamisessa sunnuntaina 10.1. Heidille tai Marjolle.

Pappi

Aikuistyön ja kylien pappi

Aikuistyö, naisten ja miesten ryhmät, kylät ja raamattupiirit.

Vastuualueena nuoriso-ja erityisnuorisotyö

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski