KALLIOPIRTTI 1

Hei, ihan mahtavaa, että olet mukana Kalliopirtti 1 -riparilla! Meillä oli ensimmäinen kokoontuminen ensimmäisen adventin messussa 1.12.2019. Jos et päässyt mukaan tuohon tapaamiseen korvaava tehtävä tuosta tapaamisesta löytyy täältä. Tuossa ensimmäisessä tapaamisessa jaettiin rippikoulua koskeva info-vihko. Voit tarvitessasi tulostaa kopion info-vihkosta tästä linkistä.

Joulukirkko

Joulun aikoihin sinulla oli tehtävänä käydä kirkossa jossain joulunajan jumalanpalveluksessa tai jouluhartaudessa ja lähettää siitä selfie Taijalle. Selfiessä täytyi näkyä sinun lisäksesi joko virsitaulu tai joku seurakunnan työntekijä. Viestissä sinun piti kertoa nimesi. Jos selfie-tehtävää ei ole vielä hoidettu, voit tehdä korvaavan tehtävän tämän tiedoston ohjeiden mukaan.

Tähti-esitys

Meille kävivät Kiisi ja Olli esiitymässä 12.1.2020 Kärkölän kirkossa Tähti-esityksen merkeissä. Jos et päässyt tuolloin paikalle, korvaava tehtävä tuosta tilaisuudesta löytyy täältä.

Nuortenilta Aurinkokulmassa

Meillä oli rippikoulutapaaminen Aurinkokulmassa 6.3.2020. Jos et päässyt tuohon tapaamiseen, korvaava tehtävä löytyy täältä.

Kiirastortain messutapaaminen on peruttu

Meidän oli tarkoitus tavata rippikouluryhmämme kanssa 9.4. kiirastorstain messussa Kärkölän kirkossa, mutta tuo messu ja rippikoulutapaaminen on jouduttu perumaan. Olemme laatineet kaikille rippikoululaisille kuitenkin yhteisen korvaavan tehtävän tuon messukäynnin tilalle. Korvaava tehtävä on palautettava viimeistään 19.4. rippikoulun ohjaajille. Ohjeet tehtävään löydät täältä.

Riparitapaaminen 16.5.

Seuraava rippikouluryhmän tapaaminen on 16.5. Järvelän seurakuntakeskuksella klo 13-16, ellei toisin ilmoiteta. Toivomme vanhempien tulevan paikalle tuon tapaamisen loppuun klo 15 eteenpäin, jotta pääsemme juttelemaan kanssanne tulevasta rippikoulun leirijaksosta ja konfirmaatiosta ja muista rippikouluun liittyvistä asioista.

Leirijakso Kalliopirtillä ja konfirmaatio

Leirijakso on 1.-8.6.2020 Kalliopirtin leirikeskuksessa, jos ei toisin ilmoiteta. Konfirmaatio on 14.6. Kärkölän kirkossa klo 10 alkaen, mutta rippikoululaisia toivomme kirkolle jo klo 9.

vs. nuorisotyön ohjaaja
Kärkölän kappeliseurakunta Hollolan kantaseurakunta
16600 Järvelä

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kärkölän kappeliseurakunnan alueella.

Pappi
Hollolan kantaseurakunta Kärkölän kappeliseurakunta
16600 JÄRVELÄ

Kantaseurakunnan lähetyspappi ja Kärkölän alueen pappi