"Sykähdyttäviä sonaatteja" Flyygelin vihkiäiskonsertti

Kärkölän seurakuntakeskus

Tervetuloa Järvelän seurakuntakeskuksen flyygelin vihkiäiskonsertiin. Olli Mustonen, piano.

Seurakuntakeskukseen on monen vuoden haaveilun jälkeen saatu meille uusi flyygeli. Pianovirtuoosi Olli Mustonen tulee soittamaan vihkiäiskonsertin, jossa kuullaan Ludwig van Beethovenin pianosonaatteja. Tervetuloa nauttimaan Kärkölässä ennen kokemattomasta pianistisesta taituruudesta.
Liput 20 €/10€.
Väliajalla kahvitarjoilu.

Kärkölän kappeliseurakunta

Padasjoen kirkko

"Sello ja Kultahuilu!" -konsertti kirkossa

Konsertissa soi 1800-luvun sello ja kultainen huilu. Ohjelmassa kuullaan mm. J. S. Bachin soolosellosarjaa, huilusonaattia sellon säestyksellä, muutama kaunis laulu sekä Claude Debussyn ja Mozartin huilumusiikkia. Sellistinä ja laulajana esiintyy Seeli Toivio, huilistina Sami Junnonen.
Ohjelma 10 €.

Kärkölän kirkko

Sello, Harppu, Laulu raikaa!

Kesäillan musiikkia kirkossa. Seeli Toivio, sello ja Lily-Marlene Puusepp, harppu.

Kutajoen Sarvikuutti

Lauluilta Kutajoella