Raamattuluento Jari Nordman

Tervetuloa!

Hänen Majesteettinsa palveluksessa

Raamattuluentosarja Jeesuksen neljästä opetuslapsesta
Hollolan Sovituksenkirkossa (Keskuskatu 2)
keväällä 2019 torstaisin klo 18.00
Neljä opetuslasta, kaksi veljesparia! Pietari, Jaakob ja Johannes ovat Jeesuksen opetuslapsista varmaankin meille kaikkein tutuimmat. He olivat opetuslasten ydinryhmä, valituista valituimmat. Miltä mahtoikaan Andreaksesta tuntua, kun ei mahtunut tähän joukkoon? Tule kuuntelemaan, mitä nämä neljä miestä opettavat meille Hänen Majesteettinsa palveluksessa olemisesta!

24.1. Pietari, kallio
31.1. Andreas, esittelijä
14.3. Jaakob, kiivailija
28.3. Johannes, rakastettu

Luentojen jälkeen on mahdollisuus keskustelulle ja kysymyksille sekä mahdollisuus sielunhoitoon. Illan musiikista vastaa Maarit Peltomaa. Myytävänä hengellistä kirjallisuutta. Illan päätteeksi on kahvi- ja teetarjoilu.
Luennot pitää rovasti Jari Nordman

Olet lämpimästi tervetullut löytöretkelle Vanhan testamentin äärellä!

Järjestäjinä Hollolan seurakunta, Suomen Raamattuopisto ja Agricola-opintokeskus

Hollolan kantaseurakunta

Missiokammari (Hollola)

Missiokammari avoinna klo 10-14