Vapaaehtoisten koulutuspäivä

Hämeenkosken kirkko

Vapaaehtoisten koulutuspäivä Hämeenkosken kirkossa ja Tuvalla. Tervetuloa kaikki Hollolan seurakunnan vapaaehtoiset kokoontumaan yhteen ja vaihtamaan ajatuksia yhdessä. Ruokailun takia ilmoittautumiset Piia Rantatuvalle Hollolaan tai Eila Kamppiselle Hämeenkoskelle p. 040 587 7614. Päivä on maksuton.

Hämeenkosken kappeliseurakunta, Hollolan kantaseurakunta

Kärkölän seurakuntakeskus

Avoimet ovet

Tervetuloa seurakuntakeskukseen lepäämään, olemaan, lukemaan, jutustelemaan, kahvittelemaan.... Ovet ovat avoinna joka maanantai jokaiselle tulijalle!

Missiokammari (Hollola)

Missiokammari avoinna klo 10-14