"Tämän virren haluaisin veisata" -lauletaan toivevirsiä

Hämeenkosken Seurakuntatupa

"Tämän virren haluaisin veisata.." Seurakuntatuvalla lauletaan toivevirsiä Yhteisvastuun hyväksi. Voit jättää virsitoiveesi ennakkoon Hämeenkosken kirkon takaosassa tai Ystävänkulmassa olevaan laatikkoon. Laulun lomassa kostutetaan kielenkantoja kahvilla/teellä ja lauluenergiaa saat kanttorin kahvipöydän makeasta tai suolaisesta purtavasta. Vapaaehtoinen kahviraha menee Yhteisvastuun hyväksi.

Tervetuloa!

Hämeenkosken kappeliseurakunta

Päijälän rukoushuone

Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti Päijälän rukoushuoneella

Sovituksenkirkko (Hollola)

Konsertti, Barokkiyhtye Galantina

Barokkiyhtye Galantina konsertoi kesäisenä sunnuntai-iltana Sovituksenkirkossa. Kuulemme musiikkia vuosisatojen takaa periodisoittimilla esitettynä. Liput 10€ ovelta, tervetuloa!

Padasjoen kirkko

"Nelikätisesti"-konsertti kirkossa: Urkuduo Anna-Maija Virtanen ja Katariina Kopsa

Ohjelmassa kahdelle urkurille sovitettuja teoksia, mm. Beethovenin 5. sinfonian 1. osa sekä Mozartin 40. sinfonia.
Ohjelma 10 €.