Kirpputori Ystävyyskulmassa

Ystävänkulma

Ystävänkulmassa kirpputoriviikko aukioloaikoina. Voit tuoda tavaroitasi myyntiin. Hinnoittele ne valmiiksi. Myymättömiä tavaroita ei luvata säilyttää kirppariviikon jälkeen. Tule tukemaan kierrättämistä ja ystävyysseurakuntatoimintaa!

Hämeenkosken kappeliseurakunta

Huili, Terveystie 25

Eläkeikäisten kerho

Huilissa, Terveystie 25, joka toinen lauantai klo 15-16 eläkeikäisten kerho, kerhonohjaajina Leila Marttila ja Riitta Käppi. Kanta-Hollolan diakoniatyö.

Etola-Palomaa kinkerit Kolulla

Kolulla, Kukonkalliontie 20, Hämeenkoski.

Sovituksenkirkko (Hollola)

Marianpäivän konsertti

Hollolan Naislaulajat. johtajana Kylli Luukkonen, Trio Calando, säestys Maarit Peltomaa