LAHTI BRASS QUINTETIN KONSERTTI

Kärkölän kirkko

Konsertissa kuullaan Händelin, Bachin, Linkolan, Griegin ja Brucknerin musiikkia Lahti Brass Quintetin soittamana.

Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €. Lämpimästi tervetuloa konserttiin.

1989 perustetun Lahti Brass Quintetin monipuolinen ohjelmisto kulkee halki aikakausien ja tyylilajien, klassisen musiikin eri kausista aina jazziin sekä viihdemusiikkiin saakka. Tiivis yhteistyö säveltäjä Luis Pasquet'n kanssa on tuottanut runsaasti hedelmää vuosien aikana. Pasquet on säveltänyt ja sovittanut kvintetille useita teoksia. Pasquet'n lisäksi säveltäjä Harri Ahmas on säveltänyt yhtyeelle vaskikvinteton. Erityisesti Lahti Brass Quintet pyrkii tuomaan esille uutta suomalaista vaskikamarimusiikkia ja se onkin tilannut teoksia eri säveltäjiltä. Lahti Brass Quintet on nauhoittanut vaskimusiikkia yleisradiolle ja cd-levyille:Brassitervehdys(1995), Tango Nuovo(2001) ja Ahmas&Pasquet(2005), sekä konsertoinut kotimaan lisäksi Yhdysvalloissa, Itävallassa ja Saksassa. Vuonna 2010 Lahti Brass Quintet edusti Suomea Euroradion joulukonsertissa, joka radioitiin suorana lähetyksenä Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Lahti Brass Quintetissa soittavat trumpetteja Tomi Nietula ja Seppo Pohjoisaho, käyrätorvea Heikki Keski-Saari, pasuunaa Max Silfverberg ja tuubaa Juha Salmela.

Kärkölän kappeliseurakunta

Päijälän rukoushuone

Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti Päijälän rukoushuoneella

Sovituksenkirkko (Hollola)

Konsertti, Barokkiyhtye Galantina

Barokkiyhtye Galantina konsertoi kesäisenä sunnuntai-iltana Sovituksenkirkossa. Kuulemme musiikkia vuosisatojen takaa periodisoittimilla esitettynä. Liput 10€ ovelta, tervetuloa!

Padasjoen kirkko

"Nelikätisesti"-konsertti kirkossa: Urkuduo Anna-Maija Virtanen ja Katariina Kopsa

Ohjelmassa kahdelle urkurille sovitettuja teoksia, mm. Beethovenin 5. sinfonian 1. osa sekä Mozartin 40. sinfonia.
Ohjelma 10 €.