Konsertti, Barokkiyhtye Galantina

Konsertti, Barokkiyhtye Galantina Sovituksenkirkko (Hollola)

Barokkiyhtye Galantina konsertoi kesäisenä sunnuntai-iltana Sovituksenkirkossa. Kuulemme musiikkia vuosisatojen takaa periodisoittimilla esitettynä. Liput 10€ ovelta, tervetuloa!

Barokkiyhtye Galantina on viime vuosituhannella perustettu vanhan musiikin yhtye, joka soittaa täysbarokin saksalaista, ranskalaista ja italialaista musiikkia 4 - 20 hengen vahvuisilla kokoonpanoilla. Collegium musicum -perinteen mukaisesti soittajistoon kuuluu musiikin ja muiden elämän alueiden ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia. Galantina on tehnyt runsaasti yhteistyötä eri laulajien ja kuorojen kanssa kirkkomusiikissa. Suomen lisäksi Galantina on konsertoinut Saksassa ja Italiassa.

Galantinan erityisosaamista on harvinaisten barokin soitinten käyttö, kokoonpanoissa on käytetty mm. chalumeau -perhettä, viola da amorea sekä paimenpilliä. Yhtye on esittänyt myös runsaasti Suomessa vähemmän tunnettujen barokkisäveltäjien ohjelmistoa (esim. Fasch, Graupner, Zelenka). Konserttien lisäksi yhtye on esiintynyt runsaasti jumalanpalveluksissa sekä yksityisissä juhlissa.

Hollolan kantaseurakunta

Kuhmoisten kirkko

Kirkkokonsertti

Lauri Voipio, sello ja Lauri Väinmaa, piano

Ohjelma kirkon ovelta 15 €.

Päijälän rukoushuone

Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti Päijälän rukoushuoneella