"Sello ja Kultahuilu!" -konsertti kirkossa

Padasjoen kirkko

Konsertissa soi 1800-luvun sello ja kultainen huilu. Ohjelmassa kuullaan mm. J. S. Bachin soolosellosarjaa, huilusonaattia sellon säestyksellä, muutama kaunis laulu sekä Claude Debussyn ja Mozartin huilumusiikkia. Sellistinä ja laulajana esiintyy Seeli Toivio, huilistina Sami Junnonen.
Ohjelma 10 €.

Tervetuloa!

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta

Yhteislauluhetki

Tervetuloa kaikenikäiset seurakuntalaiset vauvasta vaariin laulamaan yhdessä lasten lauluja, vanhoja koululauluja, kansanlauluja, maakuntalauluja, virsiä ja hengellisiä lauluja. Laulujen lomassa juodaan kahvit ja vaihdellaan kuulumiset. Vapaaehtoinen kahviraha kootaan oman seurakunnan diakonisiin avustuksiin. Mukaan voit tulla myös kuuntelemaan. Laulutuokiosta vastaa Kärkölän seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Kevarin Musaryhmä

Kehitysvammaisten oma musiikkiryhmä, ohjaaja Terhi Nietula

Waldstein ja kumppanit - Konsertti

Pianovirtuoosi Olli Mustonen konsertoi Kärkölässä jälleen.