#Lomanlopettajaiset -retki

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kesälomanlopettajaisretki suuntaa luonnontieteelliseen museoon, shoppailemaan kauppakeskus Rediin ja herkutteluhetkelle Fazerille.

11-14-vuotiaille pojille ja tytöille

Lähde viettämään mahtava päivä Helsingin ytimessä, katselemaan hiukan Helsingin nähtävyyksiä ja paluumatkalla herkutellaan Vantaalla karkkimetsässä.

Lähtö: Kuhmoinen-Padasjoki-Vesikansa-Sovituksenkirkko-Kärkölä. Huom! Retken aikataulu tarkentuu myöhemmin!

Retken hinta 25 € (sis. matkat ja sisäänpääsyliput)

Hollolan seurakunta

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Puistotie 12
17500 Padasjoki

Vastuualueena kouluikäistentyö ja nuorisotyö Kuhmoinen-Padasjoki kappeliseurakunnan alueella.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja