Nuorten startti

Parinpellon leiri- ja kurssikeskus (Hollola)

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tervetuloa käynnistämään nuorisotyön syksy ja kokemaan pieni pala leiritunnelmaa!

Ootko miettinyt mitä sitä oikein tekisit syksyllä? Oliko isosesi idolisi ja mietit, kuinka tulisit yhtä nohevaksi nuoreksi ihmiseksi? Puriko raamattukärpänen? Jäikö punaisen kirjan laulut korvamadoiksi ja tekisi mieli päästää niitä ulos suusta? Tai veikö riparin leirifiilis sydämesi mennessään?

EI HÄTÄÄ! Tähän kaikkeen kaipuuseesi vastaa Hollolan seurakunnan NUORTEN STARTTI! Tuuhan paikalle Parinpeltoon lauantaina 10.8. kokemaan jälleen pieni pala leirielämää.
Nähdään siellä!

Ilmoittautudu mukaan 12.6.-27.7.!

Hollolan seurakunta

Vastuualueena nuoriso-ja erityisnuorisotyö

Vesikansan alue

Facebook: Petu Nuorisotyönohjaaja; Facebook-sivu: Hollolan seurakunta nuorille; Insta: Hollolansrknuoret; Twitter: Hollolansrknuor

Hämeenkosken kappeliseurakunta
Asikkalantie 2
16800 Hämeenkoski

Olen diakoni ja nuorisotyönohjaaja. Toimin Hämeenkosken alueella kaikissa auttamiseen liittyvissä asioissa sekä nuorisotyöntekjänä.

Tavoitettavissa parhaiten puhelimitse p. 040 587 7614.  Voit ottaa yhteyttä kaikissa elämäntilanteissa, etsitään yhdessä ratkaisuja.

Vastuualueena kouluikäiset.

Pappi

Rippikoulu- ja nuorisotyön pappi.

Johtava nuorisotyönohjaaja

Lähiesimies nuorisotiimille. Kouluikäistentyö, lasten- ja nuorten sururyhmät. Rippikoulutyö. Instagram: Päivi Nuorisotyönohjaaja

Nuorisotyönohjaaja ( virkavapaalla)
Kärkölän kappeliseurakunta