Eläkeikäisten kesäleiri

ma 19.8. kello 09.00 - to 22.8. kello 14.00

Parinpellon leiri- ja kurssikeskus (Hollola)

Hollolan seurakunnan yhteinen eläkeikäisten leiri Parinpellon leirikeskuksessa kanta-seurakunnassa

Tervetuloa viettämään kesäisiä päiviä, nauttimaan luonnosta ja yhdessä olosta 19.-22.8.2019! Päivien ohjelma koostuu henkisestä, hengellisestä ja sosiaalisesta hyvästä olosta. Voit olla koko leirin tai vaikkapa vain yhden päivän tai päiviä.

Leirimaksu noin 50€ sisältäen täysihoidon ja ohjelman. Leiristä voi anoa maksuvapautusta diakonisin perustein. Ulkopaikkakuntalaisille korotettu leirimaksu.

Hollolan seurakunta

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta
Kirkkotie 1 A
17800 Kuhmoinen

Os. Särkäntie 1