Kesäyö, Seeli Toivio - sello ja laulu

to 22.8. kello 19.00

Kesäyö, Seeli Toivio - sello ja laulu Sovituksenkirkko (Hollola)

Seeli Toivio, sello ja laulu Kesäyö-konsertti Hollolan Sovituksenkirkossa torstaina 22.8. klo 19. Kesto 1h. Vapaa pääsy, ohjelma 15 e (käteinen)

Lahtelainen sellovirtuoosi ja mezzosopraano Seeli Toivio esittää Kesäyö-konsertin Hollolan Sovituksenkirkossa torstaina 22.8. klo 19. Tunninpituisessa konsertissa Toivio esittää sekä J. S. Bachin sellosarjoja että lauluja, ja säestää lauluaan sellollaan. Kuullaan mm. Toivo Kuulaa, Oskar ja Aarre Merikantoa, sekä selloimprovisaatioitakin. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 15 euroa ja sen voi ostaa käteisellä ovelta. Kortit käyvät levyostoissa; myynnissä mm. kauan odotettu laululevy "Kesäyö", jolta voi kuulla konsertin lauluja, myös sello soi tällä levyllä. Myös kaikki Bachin sellosarjat ovat saatavilla tuplalevyllä. Tervetuloa kesäillan Kesäyöhön!


Järjestäjä

Hollolan kantaseurakunta

Katso myös

to 24.10. klo 13.00

Kärkölän seurakuntakeskus

Yhteislauluhetki

Tervetuloa kaikenikäiset seurakuntalaiset vauvasta vaariin laulamaan yhdessä lasten lauluja, vanhoja koululauluja, kansanlauluja, maakuntalauluja, virsiä ja hengellisiä lauluja. Laulujen lomassa juodaan kahvit ja vaihdellaan kuulumiset. Vapaaehtoinen kahviraha kootaan oman seurakunnan diakonisiin avustuksiin. Mukaan voit tulla myös kuuntelemaan. Laulutuokiosta vastaa Kärkölän seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa.
pe 25.10. klo 14.30

Kärkölän seurakuntakeskus

Kevarin Musaryhmä

Kehitysvammaisten oma musiikkiryhmä, ohjaaja Terhi Nietula
la 26.10. klo 14.00

Sovituksenkirkko (Hollola)

Israeltanssi ryhmä

Ohjaajana Susanna Rannikko
Lähdemme Israeltanssiryhmien kokoontumiseen Tampereelle