Kaikenikäisten retki Korkeasaareen on täynnä !

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kympillä Korkeasaareen! Kaikenikäisten retki, jolle voivat lähteä sekä perheet että yksittäiset aikuiset ! Lähtö on klo 10.00 Hämeenkosken Salelta ja paluu klo 18.00 mennessä. Hintaan sisältyy matka ja sisäänpääsy, ruokailuista huolehditaan omatoimisesti. Ilmoittautumiset Eila Kamppiselle p. 040 587 7614, eila.kamppinen@evl.fi tai Hollolan seurakunnan www.sivujen sähköisen ilmoittautumisen kautta. 28.6. mennessä. Mukaan päässeille ilmoitetaan heinäkuun alussa tilanteesta. Retki on täynnä!

Hämeenkosken kappeliseurakunta

Kärkölän seurakuntakeskus

Avoimet ovet

Tervetuloa seurakuntakeskukseen lepäämään, olemaan, lukemaan, jutustelemaan, kahvittelemaan.... Ovet ovat avoinna joka maanantai jokaiselle tulijalle!

Missiokammari (Hollola)

Aamurukoushetki