Avoimet ovet

Kärkölän seurakuntakeskus

Tervetuloa seurakuntakeskukseen lepäämään, olemaan, lukemaan, jutustelemaan, kahvittelemaan.... Ovet ovat avoinna joka maanantai jokaiselle tulijalle!

Seurakuntakeskus Järvelän keskustassa on seurakuntalaisten yhteinen koti. Sinne saavat tulla myös ne, jotka eivät ole seurakunnan jäseniä. Kaikki ovat tervetulleita.

Kärkölän kappeliseurakunta

Kaikenikäisten retki Korkeasaareen on täynnä !

Kympillä Korkeasaareen! Kaikenikäisten retki, jolle voivat lähteä sekä perheet että yksittäiset aikuiset ! Lähtö on klo 10.00 Hämeenkosken Salelta ja paluu klo 18.00 mennessä. Hintaan sisältyy matka ja sisäänpääsy, ruokailuista huolehditaan omatoimisesti. Ilmoittautumiset Eila Kamppiselle p. 040 587 7614, eila.kamppinen@evl.fi tai Hollolan seurakunnan www.sivujen sähköisen ilmoittautumisen kautta. 28.6. mennessä. Mukaan päässeille ilmoitetaan heinäkuun alussa tilanteesta. Retki on täynnä!

Kuhmoisten seurakuntakoti

Kirkkokahvit, mukana uusi kirkkoherra Timo Huttunen.

Kärkölän alue

Kinkerit

Kinkerimessu, avustaa Lappilan ja Lapinnummen kinkeripiiri. Kirkkokahvit Sirpa ja Pekka Kinnarilla Lappilassa ja kinkerit kahvien jälkeen.