Kirkkokuoron toimintakauden alkajaiset.

Sovituksenkirkko (Hollola)

Hollolan kirkkokuoro aloittaa taas toimintakautensa. Klo 17:00 juodaan Mooses-kokoushuoneessa kahvit ja rupatellaan kesän kuulumiset. Klo 18:00 alkavat viikottaiset harjoitukset Sovituksenkirkon Musiikkihuoneessa. Moniääniseen kuoroomme on pieni koelaulu. Tulevaa kautta piristää kevätkaudella yhdessä Kuhmoisten kirkkokuoron ja Mieskuoron kanssa esitettävä Fauren Requiem. Muuten juhlistamme omalla porukalla pitkin vuotta Hollolan seurakunnan messuja ja vierailemme myös palvelutaloissa.

Tervetuloa mukaan leppoisaan porukkaamme!

Hollolan kantaseurakunta

Kärkölän seurakuntakeskus

Yhteislauluhetki

Tervetuloa kaikenikäiset seurakuntalaiset vauvasta vaariin laulamaan yhdessä lasten lauluja, vanhoja koululauluja, kansanlauluja, maakuntalauluja, virsiä ja hengellisiä lauluja. Laulujen lomassa juodaan kahvit ja vaihdellaan kuulumiset. Vapaaehtoinen kahviraha kootaan oman seurakunnan diakonisiin avustuksiin. Mukaan voit tulla myös kuuntelemaan. Laulutuokiosta vastaa Kärkölän seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Sovituksenkirkko (Hollola)

Sovituksen laulupiiri

Laulupiiri Sovituksenkirkon Andreaan kappelissa klo 14-15.

Vesikansan seurakuntakoti

Sopivien harjoitukset

Sopivat on Vesikansan oma yksiääninen lauluryhmä.