Kirkkokuoron toimintakauden alkajaiset.

Sovituksenkirkko (Hollola)

Hollolan kirkkokuoro aloittaa taas toimintakautensa. Klo 17:00 juodaan Mooses-kokoushuoneessa kahvit ja rupatellaan kesän kuulumiset. Klo 18:00 alkavat viikottaiset harjoitukset Sovituksenkirkon Musiikkihuoneessa. Moniääniseen kuoroomme on pieni koelaulu. Tulevaa kautta piristää kevätkaudella yhdessä Kuhmoisten kirkkokuoron ja mieskuoron kanssa esitettävä Fauren Requiem. Muuten juhlistamme omalla porukalla pitkin vuotta Hollolan seurakunnan messuja ja vierailemme myös palvelutaloissa.

Tervetuloa mukaan leppoisaan porukkaamme!

Hollolan kantaseurakunta

Padasjoen kirkko

"Sello ja Kultahuilu!" -konsertti kirkossa

Konsertissa soi 1800-luvun sello ja kultainen huilu. Ohjelmassa kuullaan mm. J. S. Bachin soolosellosarjaa, huilusonaattia sellon säestyksellä, muutama kaunis laulu sekä Claude Debussyn ja Mozartin huilumusiikkia. Sellistinä ja laulajana esiintyy Seeli Toivio, huilistina Sami Junnonen.
Ohjelma 10 €.

Kärkölän kirkko

Sello, Harppu, Laulu raikaa!

Kesäillan musiikkia kirkossa. Seeli Toivio, sello ja Lily-Marlene Puusepp, harppu.

Kutajoen Sarvikuutti

Lauluilta Kutajoella