Eläkeikäisten kerho Sovituksenkirkossa

ti 10.9. kello 13.00 - kello 14.30

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Sovituksenkirkon Mooses-tilassa, kerhonohjaajana on Riitta Käppi.

Eläkeikäisten kerho on ns. matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Pääpaino on mukavassa yhdessäolossa. Osassa kerhoista on päiväkahvi. Hiljentyminen, hartaus, musiikki yms. kuuluvat kaikkien kerhojen sisältöön. Kerhoja pitää Hollolan seurakunnan diakonian vapaaehtoinen.

Lisätiedot diakoniatyöntekijä Pia Rantatupa, p. 044-5246 187, eläkeikäisten toiminta, lähimmäispalvelu, maaseudun alue.

Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.

Os. Terveystie 25

Eläkeikäisten kerho Huilin palvelutalossa

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Huilin palvelutalon 2. krs kerhotilassa, kerhonohjaajana on Riitta Käppi.

Os. Salpatie 3

Eläkeikäisten kerho Salpatien kerhohuoneella

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Salpatien kerhotilassa, kerhonohjaajana on Tuula Tammelin

Os. Miekkiöntie 516