Eläkeikäisten kerho Heinäsuolla

Os. Heinäsuontie 378

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Heinäsuon Suojapirtillä, kerhonohjaajana on Ritva Lahtimo

Eläkeikäisten kerho on ns. matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Pääpaino on mukavassa yhdessäolossa. Osassa kerhoista on päiväkahvi. Hiljentyminen, hartaus, musiikki yms. kuuluvat kaikkien kerhojen sisältöön. Kerhoja pitää Hollolan seurakunnan diakonian vapaaehtoinen.

Lisätiedot diakoniatyöntekijä Pia Rantatupa, p. 044-5246 187, eläkeikäisten toiminta, lähimmäispalvelu, maaseudun alue.

Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.

Eläkeikäisten kerho Sovituksenkirkossa

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Sovituksenkirkon Mooses-tilassa, kerhonohjaajana on Riitta Käppi.

Vesikansan seurakuntakoti

Eläkeikäisten kerho Vesikansassa

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Vesikansan seurakuntakodilla, kerhonohjaajana on Riitta Ahonen

Ystävänkulma (Hämeenkoski)

Askartelua vauvasta vaariin

Nyt askartelemaan! Mukaan mahtuu!