Miesten Kotailta Pihlajakosken Nuorisoseurantalossa

Pihlajakosken Nuorisoseurantalo, Pihlajakoskentie 363, Kuhmoinen

Miesten Kotailta Pihlajakosken Nuorisoseurantalossa

Miesten Kotailta Pihlajakosken Nuorisoseurantalossa, Pihlajakoskentie 363, Kuhmoinen. Vierailijana on elokuvaohjaaja Jorma K. Lehtonen. Hän kertoo elokuvaohjaaja Mikko Niskasesta, jonka syntymästä on kulunut 90 vuotta. Klo 18.00 kimppakyyti Kuhmoisten srk-kodin P-paikalta. Tervetuloa!

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta

Kaikenikäisten retki Korkeasaareen on täynnä !

Kympillä Korkeasaareen! Kaikenikäisten retki, jolle voivat lähteä sekä perheet että yksittäiset aikuiset ! Lähtö on klo 10.00 Hämeenkosken Salelta ja paluu klo 18.00 mennessä. Hintaan sisältyy matka ja sisäänpääsy, ruokailuista huolehditaan omatoimisesti. Ilmoittautumiset Eila Kamppiselle p. 040 587 7614, eila.kamppinen@evl.fi tai Hollolan seurakunnan www.sivujen sähköisen ilmoittautumisen kautta. 28.6. mennessä. Mukaan päässeille ilmoitetaan heinäkuun alussa tilanteesta. Retki on täynnä!

Kuhmoisten seurakuntakoti

Kirkkokahvit, mukana uusi kirkkoherra Timo Huttunen.

Kärkölän alue

Kinkerit

Kinkerimessu, avustaa Lappilan ja Lapinnummen kinkeripiiri. Kirkkokahvit Sirpa ja Pekka Kinnarilla Lappilassa ja kinkerit kahvien jälkeen.