Diakonian vapaaehtoistoiminnan peruskurssi

Missiokammari (Hollola)

Peruskurssi toimintaan mukaan tuleville tai juuri mukaan tulleille. Jatkotapaaminen ma 28.10.2019 klo 16.30-19.30. Kurssi on koko Hollolan seurakunnan yhteinen.

Peruskurssilla käydään läpi mitä on olla diakonian vapaaehtoistoimijana. Painopisteenä on kristillinen näkökulma. Katse on sekä toimijassa, hänen voimavaroissaan, jaksamisen tuksemisessa ja omien lahjojen käyttöön rohkaisussa sekä autettavan tarpeista lähtevässä toiminnassa. Tule rohkeasti mukaan, tärkeintä on että olet oma ainutlaatuinen Sinä!

Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen. Työntekijöiltä voi kysyä tulevista vappaehtoisten koulutuksista.

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.

Lähetyssihteeri
Hollolan kantaseurakunta