Vanhustenviikon juhla: kuljetus Padasjoelta, Kuhmoisista ja Vesikansasta

Sovituksenkirkko (Hollola)

Kuljetus vanhustenviikon pääjuhlaan Sovituksenkirkkoon.

Hollolan vanhus- ja vammaisneuvoston yhteistyössä Hollolan seurakunnan kanssa järjestämä pääjuhla, johon kutsutaan väkeä koko Hollolan seurakunnan alueelta.
Juhlapuhujana Pirkko Lahti, Kunnan ja seurakunnan tervehdykset, myös runoja ja musiikkia sekä Tarinateatterin esitys.
Maksuton kyyti järjestetään seuraavasti:
Bussi 1  klo 12.45 Hämeenkosken Seurala-Kärkölän kirkko-Sovituksenkirkko
Bussi 2 klo 12.15 Kuhmoisten kirkko-Padasjoen srk-koti-Vesikansan srk-koti-Sovituksenkirkko.
Bussit ajavat takaisin klo 16.30 samaa reittiä kuin tullessa.
Ilmoittautuminen to 26.9. mennessä. Ilmoita mahdollinen erityisruokavaliosi sekä em. bussikyytiin nousu.

Hämeenkosken kappeliseurakunta, Vesikansan alue, Kärkölän kappeliseurakunta, Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta, Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.