Eläkeikäisten kerho Huilin palvelutalossa

Os. Terveystie 25

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Huilin palvelutalon 2. krs kerhotilassa, kerhonohjaajana on Riitta Käppi.

Eläkeikäisten kerho on ns. matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Pääpaino on mukavassa yhdessäolossa. Hiljentyminen, hartaus, musiikki yms. kuuluvat kaikkien kerhojen sisältöön. Kerhoja pitää Hollolan seurakunnan diakonian vapaaehtoinen.

Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.

Os. Miekkiöntie 516

Eläkeikäisten kerho Miekkiössä

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Miekkiön vanhalla koululla, kerhonohjaajana on Leila Marttila

Os. Heinäsuontie 378