Konsertti : Romina Biano & Tango del norte

Kärkölän seurakuntakeskus

Romina Bianco & Tango del norte: La voz de Latinoamérica - latinalaisen Amerikan ääni.

Esiintymässä Romina Bianco; laulu, Sami Pirttilahti; bandoneon ja Ville Westergård; piano.

Vapaa pääsy. Konsertti järjestetään yhteistyössä Kärkölän kunnan kanssa.

Romina Bianco on Argentiinan valovoimaisimpia naislaulajia, joka vihdoin parin vuoden tauon jälkeen palaa Suomeen konsertoimaan Tango del norten kanssa. Romina on kysytty artisti ympäri maailmaa ja esiintynyt suurilla tangofestivaaleilla ja konserttilavoilla Argentiinassa, Pohjois-Amerikassa, Japanissa ja ympäri Eurooppaa. Suomessa hän on esiintynyt kutsuttuna artistina mm. Seinäjoen Tangomarkkinoiden finaalilähetyksessä sekä Maailmantango-festivaalilla, Tampereella.

Tango del norte on alansa ehdottommista huipuista koostuva yhtye, jonka ohjelmistossa ja sovituksissa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla elementtejä argentiinalaisesta tangomusiikista, eteläamerikkalaisesta kansanmusiikista, jazzista sekä klassisesta musiikista. Yhtyeen bandoneonisti, Sami Pirttilahti, voitti elokuussa 2018 maailman arvostetuimman bandoneonkilpailun, "Che Bandoneon", Vermontissa Yhdysvalloissa.

Kärkölän kappeliseurakunta

Hämeenkosken kirkko

Posetiivinen kirkkokonsertti

Posetiivinen kirkkokonsertti, Suomen posetiivarit ry konsertoi ja Markku Karvonen johdattaa konserttiyleisöä posetiivin historiaan. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa.

Missiokammari (Hollola)

Lauluhetki, Pia ja Virve

Lauluhetki. Duettoja kahdella diakonissalla.

Keskustie 20, Padasjoki

Laulutuokio Lähimmäistuvalla

Kanttorin laulutuokio Helmi Säästöpankin kerhohuoneella. Toivelauluja vanhoista koululaulukirjoista.