Eläkeikäisten kerho Vesikansassa

Vesikansan seurakuntakoti

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Vesikansan seurakuntakodilla, kerhonohjaajana on Riitta Ahonen

Eläkeikäisten kerho on ns. matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Pääpaino on mukavassa yhdessäolossa. Osassa kerhoista on päiväkahvi. Hiljentyminen, hartaus, musiikki yms. kuuluvat kaikkien kerhojen sisältöön. Kerhoja pitää Hollolan seurakunnan diakonian vapaaehtoinen.

Lisätiedot diakoniatyöntekijä Pia Rantatupa, p. 044-5246 187, eläkeikäisten toiminta, lähimmäispalvelu, maaseudun alue.

Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.

Os. Miekkiöntie 516

Eläkeikäisten kerho Miekkiössä

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Miekkiön vanhalla koululla, kerhonohjaajana on Leila Marttila

Os. Heinäsuontie 378