Eläkeikäisten kerho Huilin palvelutalossa

Os. Terveystie 25

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Huilin palvelutalon 2. krs kerhotilassa, kerhonohjaajana on Riitta Käppi.

Eläkeikäisten kerho on ns. matalan kynnyksen kohtaamispaikka. Pääpaino on mukavassa yhdessäolossa. Hiljentyminen, hartaus, musiikki yms. kuuluvat kaikkien kerhojen sisältöön. Kerhoja pitää Hollolan seurakunnan diakonian vapaaehtoinen.

Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunta

Olen maaseutualueen diakoniatyöntekijä. Voit olla yhteydessä minuun kaikenlaisissa mieltäsi painavissa elämänkysymyksissä. Soita ja sovi tapaaminen kotiisi tai vastaanotolleni.

Os. Heinäsuontie 378

Eläkeikäisten kerho Heinäsuolla

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Heinäsuon Suojapirtillä, kerhonohjaajana on Ritva Lahtimo

Os. Koulurinteentie 3

Eläkeikäisten kerho entisessä Aamuvirkussa

Eläkeikäisten kerho kokoontuu entisen Aamuvirkun kerhotilassa, kerhonohjaajana toimii alueen diakoniatyöntekijä Anne Hakkarainen

Eläkeikäisten kerho Sovituksenkirkossa

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Sovituksenkirkon Mooses-tilassa, kerhonohjaajana on Riitta Käppi.