Lähetyspäivä

Parinpellon leiri- ja kurssikeskus (Hollola)

Tervetuloa
3.11.2019 klo 10.00-17.15
Lähetyspäivään Parinpellon leirikeskukseen!

Tutustumme lähetystyöhön ja toisiimme, kuulemme terveisiä lähetyskentiltä ja muistamme lähetystyöntekijöitä maailmalla.
Tapahtuma ruokailuineen on maksuton. Vapaaehtoinen ruokaraha lähetystyön hyväksi.

Päivän ohjelmaan sisältyy:
10.00 Messu Hollolan kirkossa (Rantatie 917, 16710 Hollola)
--> siirtyminen Parinpellon leirikeskukseen, 5 min ajomatka kirkolta (Parinpellontie 173, 16710 Hollola)

Parinpellon leirikeskuksessa:
-Lounas
-Lähetit Katri ja Pekka Härkönen (SLS) kertovat päättyneestä työkaudestaan Tansaniassa
-Rukouksellinen luontopolku
-Iltapäiväkahvit
-Lähettiterveisiä
-Kirjoittelemme terveisiä läheteille
17.00 Päätöshartaus
Myynnissä Missiokammarin tuotteita, arpajaiset, tuotto lähetystyön hyväksi.
Menossa mukana Hollolan kantaseurakunnan lähetyksen tukiryhmä, Ville-pappi, Timi-pappi, ja Maaria-lähetyssihteeri.

Ilmoittaudu 28.10. mennessä oheisesta linkistä tai puhelimitse Hollolan seurakunnan kirroherranvirastoon 03 524 6644,
jotta saamme varattua oikean määrän ruokaa ja pystymme ottamaan huomioon erityisruokavaliot.

Hollolan kantaseurakunta

Pappi
Hollolan kantaseurakunta

Hollolan kantaseurakunnassa varhaiskasvatuksesta ja kouluikäisten työstä vastaava pappi.