Posetiivinen kirkkokonsertti

Hämeenkosken kirkko

Posetiivinen kirkkokonsertti, Suomen posetiivarit ry konsertoi ja Markku Karvonen johdattaa konserttiyleisöä posetiivin historiaan. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa.

Hämeenkosken kirkossa on tilaisuus kuulla miltä kuulostaa posetiiveille sovitettu klassinen tai hengellinen musiikki. Jo kiertävien posetiivareiden kultakaudella katusoittajat tekivät kansalle tutuiksi aikansa suosittuja oopperoiden aarioita ja konserttimusiikin katkelmia. Nykyposetiivarit pitävät edelleen yllä pitkää perinnettä. Pääosa Hämeenkosken kirkkokonsertin ohjelmistosta on posetiiveille sopivia klassisen musiikin sovituksia. Mukana on myös virsiä ja kansansävelmiä. Illan säveltäjiä ovat mm. Giuseppe Verdi, Georg Friedrich Händel, Antonio Vivaldi, Jean Sibelius ja Antonin Dvo?ák. Lisäksi posetiivarit kertovat hieman soittimistaan, kiertävien soittajien kulttuurista ja siitä miten posetiivit ovat liittyneet myös kirkkomusiikkiin.

Tervetuloa!

Hämeenkosken kappeliseurakunta

Sovituksenkirkko (Hollola)

Leppoisa lauluhetki = Laulupiiri

Leppoisa lauluhetki = Laulupiiri. Laulelemme hengellisiä lauluja toinen toistemme iloksi ja hengelliseksi rakennukseksi. Ryhmä ei esiinny joten osallistuminen ei vaadi sitoutumista ja voi olla kertaluontoista.

Vesikansan seurakuntakoti

Sopivat harjoittelee

Lauluryhmä Sopivat kokoontuu joka toinen viikko Vesikansan seurakuntakodilla Heidi Solosen johdolla.

Hollolan kirkko

Yhteisvastuuavaus: Pyhän Birgitan tanssiteos