Armas Maasalon adventtivesper

Kuhmoisten kirkko

Liturgina ja puhujana Ari Pelkonen,
Padasjoen ja Kuhmoisten kirkkokuorot, johtajana Juha Nurmi, urkurina Hannele Erola.

Tervetuloa!

Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta

Os. Heinäsuontie 378

Eläkeikäisten kerho Heinäsuolla

Eläkeikäisten kerho kokoontuu Heinäsuon Suojapirtillä, kerhonohjaajana on Ritva Lahtimo

Kärkölän seurakuntakeskus

Yhteislauluhetki

Tervetuloa kaikenikäiset seurakuntalaiset vauvasta vaariin laulamaan yhdessä lasten lauluja, vanhoja koululauluja, kansanlauluja, maakuntalauluja, virsiä ja hengellisiä lauluja. Laulujen lomassa juodaan kahvit ja vaihdellaan kuulumiset. Vapaaehtoinen kahviraha kootaan oman seurakunnan diakonisiin avustuksiin. Mukaan voit tulla myös kuuntelemaan. Laulutuokiosta vastaa Kärkölän seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Os. Koulurinteentie 3

Eläkeikäisten kerho entisessä Aamuvirkussa

Eläkeikäisten kerho kokoontuu entisen Aamuvirkun kerhotilassa, kerhonohjaajana toimii alueen diakoniatyöntekijä Anne Hakkarainen