Yhteislauluhetki

Kärkölän seurakuntakeskus

Tervetuloa kaikenikäiset seurakuntalaiset vauvasta vaariin laulamaan yhdessä lasten lauluja, vanhoja koululauluja, kansanlauluja, maakuntalauluja, virsiä ja hengellisiä lauluja. Laulujen lomassa juodaan kahvit ja vaihdellaan kuulumiset. Vapaaehtoinen kahviraha kootaan oman seurakunnan diakonisiin avustuksiin. Mukaan voit tulla myös kuuntelemaan. Laulutuokiosta vastaa Kärkölän seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Yhteislauluhetki Mummonkammarin tiloissa Järvelän seurakuntakeskuksessa

Kärkölän kappeliseurakunta

Hämeenkosken kirkko

Posetiivinen kirkkokonsertti

Posetiivinen kirkkokonsertti, Suomen posetiivarit ry konsertoi ja Markku Karvonen johdattaa konserttiyleisöä posetiivin historiaan. Vapaa pääsy, käsiohjelma 10 euroa.

Kärkölän seurakuntakeskus

Avoimet ovet

Tervetuloa seurakuntakeskukseen lepäämään, olemaan, lukemaan, jutustelemaan, kahvittelemaan.... Ovet ovat avoinna joka maanantai jokaiselle tulijalle!

Missiokammari (Hollola)

Aamurukoushetki