Kauneimmat joululaulut, alkaa 18oo

Sovituksenkirkko (Hollola)

Sovituksenkirkossa Kauneimmat joululaulut. Veera Surkka, Sinikka Pitkänen ja Sirkku Kuivasensaari. Kanssamme on myös Lauletaan Viittoen -kuoro Merja Taskisen johdolla sekä Lahden Konservatorion hollolalaisia musiikin opiskelijoita.

Tervetuloa laulamaan!

Hollolan kantaseurakunta

Keskustie 20, Padasjoki

Laulutuokio Lähimmäistuvalla

Kanttorin laulutuokio Helmi Säästöpankin kerhohuoneella. Toivelauluja vanhoista koululaulukirjoista.

Kärkölän seurakuntakeskus

Yhteislauluhetki

Tervetuloa kaikenikäiset seurakuntalaiset vauvasta vaariin laulamaan yhdessä lasten lauluja, vanhoja koululauluja, kansanlauluja, maakuntalauluja, virsiä ja hengellisiä lauluja. Laulujen lomassa juodaan kahvit ja vaihdellaan kuulumiset. Vapaaehtoinen kahviraha kootaan oman seurakunnan diakonisiin avustuksiin. Mukaan voit tulla myös kuuntelemaan. Laulutuokiosta vastaa Kärkölän seurakunta yhdessä vapaaehtoisten kanssa.

Missiokammari (Hollola)

Yhteislauluja Jorman kanssa

Tervetuloa! Myös kahvion ja myymälän palvelut käytettävissä.