Livestream sanajumalanpalvelus

Padasjoen kirkko

5. paastonajan sunnuntai
Ari Pelkonen, Sisko Huhtala.

Tervetuloa seuraamaan jumalanpalvelusta kotisohvalta Hollolan seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Ohjeita livelähetyksien seuraajille

Facebookiin voi kirjautua tietokoneen selaimella tai mobiililaitteen sovelluksella. Pääsivumme osoite on www.facebook.com/hollolanseurakunta Voit myös seurata livelähetystä kirjautumatta ja ilman tunnuksia Hollolan seurakunnan verkkosivujen etusivun alalaidassa olevasta Facebook-upotusikkunasta.

Facebook-sovellus tukee Chromecastia. Voit katsella lähetystä suoraan televisiostasi, jos siihen on liitetty esimerkiksi Google Chromecast -lisälaite, mikä sisältyy myös mm. DNA Hub -lisälaitteeseen. Jos mahdollista, pyydä läheiseltä apua palvelun käyttöönottamisessa.

Hämeenkosken kappeliseurakunta, Kuhmoisten-Padasjoen kappeliseurakunta, Kärkölän kappeliseurakunta, Vesikansan alue, Hollolan kantaseurakunta