Livestream sanajumalanpalvelus

su 5.4. kello 10.00 - su 5.4. kello 11.00
Kuhmoisten kirkko

Palmusunnuntai Hanna-Leena Penttilä, Hannele Erola. Tervetuloa seuraamaan jumalanpalvelusta kotisohvalta Hollolan seurakunnan Facebook-sivun kautta.

Ohjeita livelähetyksien seuraajille

Facebookiin voi kirjautua tietokoneen selaimella tai mobiililaitteen sovelluksella. Pääsivumme osoite on www.facebook.com/hollolanseurakunta Voit myös seurata livelähetystä kirjautumatta ja ilman tunnuksia Hollolan seurakunnan verkkosivujen etusivun alalaidassa olevasta Facebook-upotusikkunasta.

Facebook-sovellus tukee Chromecastia. Voit katsella lähetystä suoraan televisiostasi, jos siihen on liitetty esimerkiksi Google Chromecast -lisälaite, mikä sisältyy myös mm. DNA Hub -lisälaitteeseen. Jos mahdollista, pyydä läheiseltä apua palvelun käyttöönottamisessa.

Hollolan seurakunta